16 Nisan 2012 Pazartesi

Mutlu Cumartesi-Gümüşhane Günleri-Kuğulu Park

     Hafta içi hesapta yokken, cumartesi sabahı çok erken uyanınca (8.30 da uyanmışız, bizim için nadir saattir bu ), hadi dedik Gümüşhane Günleri var AKM. de gidelim. Annemi aradık, aşkım bize güzel bir kahvaltı hazırladı, hepberaber yedik afiyetle.
     10.30 da yola çıkabildik. Henüz erken saat olunca, çok rahat dolandık sergileri, misss gibi tereyağ aldık, sünen peynir, köme vs.
     Unutmadan yazmalıyım harika bir kelkit döneri yedik, şimdiye kadar hiç bu kadar lezzetlisini yememiştik, kuzum dahi ömrünün en büyük porsiyon dönerini yedi diyebilirim, yağsız ve çok lezzetliydi eti, zaten etini memleketten getirmişler sağolsunlar :)
     Erkenden eve dönmeyelim diye düşünüp kendimizi Kuğulu Park a attık, iyiki gitmişiz, hava ne soğuk ne sıcaktı, sanırım 2 saate yakın parkta oturduk, rahatladık, suyu temizleyen görevlinin ayakkabılarını Baba Kuğunun (yada anneydi bilemiyorum), didiklemesini izledik zevkle, sanırım benim alanımı terket msjı veriyordu kuğu ama görevli şirin gülümsemesiyle devam etti görevine :) Bizede seyirlik olay çıktı diyebilirim. kuzum merakla izledi kuğuları, güvercinleri...Ara sıra kuğulara -ördek- desede... :))


Hiç yorum yok: