4 Temmuz 2009 Cumartesi

Sevgili Minik Kelebeğime...Babasından....

     Canım kızım evimizde bilgisayar olmadığı için, sana olan duygularımı henüz yazmaya fırsatım oldu. Hayatımızın küçük ve güzel bir anlam çekirdeğisin. Senin varlığınla birlikte annen, ananen ve ben seni büyütme fırsatı ve çabası içerisine girdik. Her geçen gün bir arpa boyu yol alarak büyümeye başladın ve şuan tam sekiz ay beş günlük oldun ve tarih 04 Temmuz 2009.
***Çok şeker bir bebek dünyaya açtı 28 Ekim 2008 günü gözlerini, tam küçük bir fasülye tanesi gibi büyümeye başladın. Artık bir şekil almaya başladın, yaşama bağlanma belirtileri göstermeye başladın.(Gülmeye, yürüteç ile yürümeye ve tepkilere cevap vermeye başladın.) Bizi hareketlerin ve sevimli halinle çok mutlu ediyorsun. Şimdi bu aylarda beraber seninle vakit geçirmek çok daha güzel hale geldi.
***Kızım nasıl büyüceksin, neler yapacaksın....bakalım. Senin için en büyük dileğim, zamanı geldiğinde hayata tutunabilmen için güzel ve hayırlı bir meslek sahibi olabilmen, şu koskaca dünyada ayaklarının üzerinde durarak kendini bilen öz benliğini kazanmış bir insan olarak mutlu olabileceğin bir eş ve güzel bir aile kurabilmen olacaktır.

     Hayat bir çok (iyi ve zor) günlere gebedir. Bunları atlatabilmen için ilk önce okuman,okuman ve okuman gerek olduğunu yıllar sonra anlayacaksın. Bu yazdığım şeyleri okumaya başladığında benim ne demek istediğimi anlayacaksın. Çok şanslısın, böyle iyi ve güzel yürekli bir anneye sahip olduğun için onun kıymetini çok iyi bilmeni isterim. Bir kere hayatta en güzel örnek insanın annesi, babası ve ailesidir. Annen gerçekten bu niteliklere sahip bir insan, onun dediklerini çok iyi dinlemeni istiyorum. Seni yetiştirinceye kadar elimizden geleni imkanlarımız bünyesinde yapmaya gayret edeceğiz, sen de bize derslerine çok çalışman ile destek olmaya çalışırsan bizi çok sevindirirsin.
***Büyümen ile birlikte daha güzel günlerimizin olacağına, annen, sen ve birlikte çok daha güzel bir hayatımızın olacağına inanıyorum. Şu an yaptığın (mama yemek,altına yapmak,gülmek,yürüteç ile yürümek,ağlamak) gibi yaptığın şeyler beş parmağın sayısını geçmez.
***Şimdilik ailemiz ile ilgili isteklerim ve temennilerim bunlar sana sağlıklı ve güzel bir ömür diliyorum babacığım (bahtın, şansın, kaderin ve hayat çizgin hep açık olsun benim küçük, minik kızım NAZ'cığım.)

Hiç yorum yok: