23 Şubat 2011 Çarşamba

Doktor Kontrolü-28.Ay


                                      Pediasure Plus sen nelere kadirsin :)))
          28. ayının bittiği şu günlerde aslen pediasure için rapor yazdırmaya gitti kızım bugün, babası ve anneannesiyle. Çok mutluyum çünkü pediasure almaya gittiğini bildiğim halde, ençok merak ettiğim boy ve kilo artışı idi. Tabiki sütü yazdırmışlar çok sevindim ama boy-kilo artışını duyduğumdaki sevincimin yerini hiç birşey tutamaz :)
Boy: 87cm.
Kilo: 12,483
     Bir ay önce gittiğimizde geçen 3 ay boyunca sadece yarım kilo almıştı, boyuda yarım santim uzamıştı ve resmen ağlayarak çıkmıştım muayeneden. Eczaneden aldığımız Pediasure Plus sayesinde 1 ayda bu kadar gelişme olması yine gözlerimi yaşarttı, çok sevinçliyim, çok mutluyum. Allah ta tüm anne-babaları bizim gibi sevindirsin inşallah :) Amiiin...
     kuzum yemek yerken yani yutkunurken zorlanıyordu, babası farketmişti baya oldu, bende dikkat edince gördüm; hani boğazın ağrıyınca zor yutkunursun, söyle başını öne doğru alır öyle yutarsınya yemekleri, işte öyle yapıyordu miniğim yutarken. Doktora sormuş eşim nedir, ne olabilir, nodül gibi bişey olabilirmi yada boğazda darlık gibi diye (tabi bunu internetten araştırmıştı öncesinde). Tekrar kontrol etmiş dr. ve 'biraz dar gibi ama ben bunu çıplak gözle göründüğüyle söyleyemem, bizim hastanede bunun filmi yok, başka yerde bir film isteyin mutlaka' demiş. Belki bu bir umuttur, ben hep bekledim çareli bir derdi olsada kurtulsak diye ama sebepsiz demişti doktorlar, tıbbi bişeyi yok dediler hep. Umarım sorunu hallederiz ve bir darlık varsa çareside vardır, kızım başka bebekler gibi yiyip yutabilir ve kusmaz belki...Dua edin lütfen; başkasının başkalarına ettiği duaların daha çabuk kabul olduğuna inanırım ben, kızıma dua edin lütfen, kurtulsun bu yakasını bırakmayan kusma illetinden...

6 yorum:

ilknur malcı dedi ki...

ferdacım allah kolaylık versin.insaallah psikolojiktir de cerrahi bir operasyon gecirmez.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Yemek problemiçocuklarda çok zor.Bademcik de olabilir belki.ben öyle buyudum cunku.Sürekli hasta geçti çocukluğum, 9 yaşında aldırdık bademciğimi o zamandan sonra antibiyotik içmedim adam akıllı diyebilirim :) İnşallah geçici bir sorundur.

lovehouse dedi ki...

İlknur cum duanı benim için değiştirebilirmisin :)))biz cerrahi bişey çıksada ameliyatla yada ilaçla tedavi etsek ve kurtulsak diye bakıyoruz,çünkü 28 ay oldu ve bitmedi bu illet kızımın peşini.Allah kimseye çaresiz dert vermesin canım :)

lovehouse dedi ki...

Mine cim,bademcik deyildir diye düşünüyorum ama tabi bilinmez,Naz sık hasta olmuyor ama yutamıyor pütürlüleri ve pütürsüzde dahi kusuyor malesef.İnşallah çareli bir sorundur,teşekkür ediyorum :)

Adsız dedi ki...

Çok dua ediyorum her kimin çocuğu yemiyorsa , çiğneyemiyorsa , kusuyorsa hep dua ediyorum ...Allah hepimize çözümü olan dert versin inşallah düzelecekler ve ilerde kötü anı olarak kalacak bunlar ...

lovehouse dedi ki...

Allah razı olsun Yasemin cim,amiiin,bende dua ediyorum,umarım hepimizinki kurtulur bu illetten ve yaşıtlarına yetişirler inşallah :)