7 Ekim 2013 Pazartesi

'Hayallerim Gerçek Olduuu'-Tablet Aldık...

     Uzun zamandır istediği ve cumartesi günü alabildiğimiz mini tablet nedeniyle, havalara uçtu. Aldığımız yerde 'hayallerim gerçek olduuu, yaşasııın, söz sizi birdaha üzmem, söz söz sööözzz' diye bağarmasıyla, tüm ilgiyi üzerine çekti :)))
     Bütün bir hafta sonu elinden düşürmedi, tabletini inceledi, şarja taktı çıkardı :))) Tek sorun bir türlü internete bağlayamamış olmamdı. Ne yaptıysam olmadı, meğer sorun başka şeymiş, bilgi işlemdeki arkadaş bişeyler anlattı ama anlamadım, akşama evinden bağlanıp yapıcak inşallah. Oyunlar yükledi bugün tablete ama bizim tablet biraz uyduruk olunca, android olduğundan(belki de başka nedenden) bazı oyunları yükleyemedi. Olsun çok sevinecek :))) Pazar günü alışveriş merkezinde gördüğü herkese gösterdi, görmeyenlere de sesli şekilde söyledi :))) Bu kızın bu yönü hiç bana çekmemiş, hava atmaya bayılıyor :((
     Artık evdeki laptopa ve benim cep telefonuma sulanmaz sanırım, ne çektiler elinden :)))

8 yorum:

Ssmeral dedi ki...

GÜLE GÜLE KULLANSIN KUZUCUK TABLETİNİ BENİM KIZIMDA SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR 16 KASIM DOĞUM GÜNÜ OZAMAN ALACAĞIZ DEDİĞİMİZ İÇİN :)

maviye iz süren dedi ki...

Güle güle kullansın kuzucuk:)
şimdiki çocukların hızına yetişemiyoruz yahuuu:)

Etkaca dedi ki...

:) hadi hayırlı olsun,bizde bazen vermesek mi bukadar erken tanışmasa mı diyoruz ama zaman bunu gerektiriyor artık kabulleniyoruz :)

lovehouse dedi ki...

Azra cım, çok tşkler :)
16 KAsım a birşey kalmamış, şimdiden sağlıklı mutlu yıllar diliyorum :)
Sevgiler :)

lovehouse dedi ki...

Bahar cım güldürdün beni, valla yetişemiyoruz :))) çok tşkler,öptüm :)

lovehouse dedi ki...

Etkaca, ben de çok düşündüm bu konuyu,bu seneye kadar vermemiştim ama biryerden sonra mecbur kaldım. Eksikte kalsın istemiyorum, bilgisayar kullanmayı beşikte öğreniyor bunlar :)))
ÇOK TŞKLER, SEVGİLER :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Ay senin hayallerim gerçek oldu demeni yerim ben güle güle kullan Naz kuzum tabletin hayırlı olsun güzel oyunlar oyna ,ablacım seniin de gözün aydın artık telefonun ve laptop un rahat çok öptüm :)

lovehouse dedi ki...

Tşkler Öznur ablası :) biz mutlu Naz mutlu :)))
Sevgiler...