3 Mart 2017 Cuma

Kendi Odasında Tek Başına Uyuyor- Lego Batman- Annemin Son Çılgınlıkları- Paten Öğreniyor

     8 Yıl 3 Ay sonunda kızım kendi odasında yatmaya başladı. Bu bizim için milat gibi birşey. Yıllardır denemediğimiz yöntem kalmamıştı ve sonunda başardı, evet kendi başardı, biraz gazla kendisi kabul etti. Hediyesi paten teşvikiyle :)) **Bu ayrı bir post konusu olacak kadar önemli bizim için. Belki aynı durumda olupta çare bulamayanlara da yol gösterici olabilir**


     Hafta sonunu hem solfej, hem de ingilizce kursu alınca, tüm hafta sonunun bölünmesi rahatsızlığıyla solfeji hafta içine aldık rahatladık.
     Böylelikle gezip tozmaya, sinema tiyatro vs. zaman kalmış oldu.
     Geçtiğimiz hafta Batman  sinema filmine gittik, ben çok sıkılsam da kızım ilgiyle izledi. O hafta sonu anne&kız günü yapmıştık. Alışveriş, yemek, oyun alanları, sinema ve AVM kapanana kadar gezmece.
         Yine hafta sonu 'Annemin Son Çılgınlıkları' adlı tiyatro oyununu izledik Şinasi Sahnesi nde. Çok beğendik hepimiz. Bu aralar hafta sonunda olacak Bale gösterisine yer bulamıyorum. Kızım merakla her hafta sonu soruyor bilet buldun mu diye?

6 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Patenleri ile keyifle kaysın. Bu arada sizin de gözünüz aydın:)

lovehouse dedi ki...

Çok tşkler Gamze hanım, biz çok mutluyuz, umarım isteyen herkese nasip olur :)) Sevgiler

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Ne güzel sanat ile dolu dolu..ben de yer bulamazdım, bale opera için...Süreyya operasını hiç göremedim...Üsküdar da Hamlet'i...bulanlar nasıl buluyordu...

lovehouse dedi ki...

Çok çok severek takip ediyordum Ayşe Hanım sizi,hatta tüm postlarınızı baştan sona okuyup bitirdim. Demek bana misafir oldunuz, çok tşkler :)
Sonunda bale bileti buldum ama balkondan ve hafta içi. Temsiller yakında biteceğinden şansımı kaçırmamak için aldım bilet hafta içi de olsa.Sevgiler :)

anne kaleminden dedi ki...

O oyunu izlemiştim çok ağlamıştım ya :(

lovehouse dedi ki...

Biz de çok duygulandık, severek izledik doğrusu :)