24 Nisan 2017 Pazartesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Konseri

     İkinci yarının son sınavları başladı, son konserler bitti bitecek. Atatürk ün armağan ettiği bu güzel bayramın sabahında kızımın okul kutlamasına katılamadık. Katılabilenler veli grubundan bol bol fotoğraf ve video attılar sağolsunlar. Bu özel günü coşkuyla kutlamışlar. Tiyatro oyunu Keloğlan ı canlandırmışlar, bol bol müzik ve dans eşliğinde. Şiir ve günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapmışlar.
(Ayarlarımdan kaynaklı bir sıkıntıdan dolayı, videolarımın görünmediğini sandığımdan yüklemedim.)
     Öğleden sonra kızımın da aralarında olduğu bir grup öğrencinin konseri vardı. İzin alıp gittik eşimle. Biz de bir heyecan sormayın. Şükür ki bu sefer videosunu sesli çekebildim. Öyle diyorum çünkü, geçen seferkinde çok komik birşey yapmışım. Eşimle her konser öncesi anlaşırız; ben video çekerim, eşim fotoğraf. Konser sırasında tlf.um çalmasın, kimse rahatsız olmasın diye sessize alırız ya. işte benimki o hesap... dolayısıyla kızımın konserinde görüntü var, ses yok :)))
     Bu defa hazırlıklı gittim :))) Uçak modu olayını öğretti işyerimdeki genç arkadaşlar bana. Yine bir kaza yapma abla dediler uğurlarlarken :))))

                       (Fotoğrafları eşimden almayı unutunca, vidodan çektim yukardakini.)
                                                                                💜
                 Yine dayanamayıp ekledim videoyu, açılmıyorsa lütfen söyleyin, bu son denemem olacak.                 (Görünmediği kesinleşince sildim videoyu. Kocaman bir yer kaplamıştı blogumda.)
                                                                                💜
     Ertesi gün dilediğini yapsın diye AVM.ye gittik. Hava çok soğuk olunca kaçılacak tek yer bizim için.
         Pazar günü kar yağdı kar :))) Az miktarda doğalgaz yüklüydü ve artık kış gelecek değil ya demiştik :))) Tüm günü evde geçirdik, gelsin kilolar deyip, hamur işine yüklendik. Oturma odasına yorgan yastık...yatak yaptık. Kızımın çok hoşuna gitti. Yataktan kalktıkça yemek yedik, sonra yine yattık :))) Bize iyi geldi ama eşim çok sıkıldı. Umarım haftaya havalar düzelirde eşimin de gönlü olur.
      Cumartesi aldığı cicileri evde giyip çıkarıp poz verdi çekeyim diye. Sonra bunları yayınla dedi ama yayınlamadım instagram da :)))


4 yorum:

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Ben açamadım videoyu, çok güzel çalıyor olmalı:)

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Videoyu seyredemedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kızınız pianoya çok yakışmış, küçük prensese maşallah...

lovehouse dedi ki...

Tüh demek ki açılamıyor benim videolar, tşk ederim bunu öğrenmiş oldum :)
Sevgiler Ayşe Hanım :)

lovehouse dedi ki...

Çok tşkler Gamze Hanım, severek çalıyor, sanki müzik için yaratılmış hissi veriyor bize :)