5 Nisan 2017 Çarşamba

61

     Belki pek çok kişi gibi ben de memleket sevdalılarındanım. İçim titrer, bahar da nasıl çoşar heyecanlanırsın...işte köyümü düşününce, bir fotoğrafına denk gelince yada ismini duyunca, hatta 61 sayısını görünce...işte öyle kıpır kıpır olur içim, bazen hüzün, çoğunca sevinç ve özlem duyarım. Benim hassasiyetim memleketim.
     Uzun vakittir bekliyordum, takipçi sayım 60 da takılıp kalmıştı. Hele bir 61 olsaydı... diye içimden geçiriyordum. Sanki ne olacaksa :)) Acaba kim 61 e çıkaracaktı bu sayıyı, kimin aklına gelecekti buraya eklenmek ve değer verecekti, zaman harcayıp eklenecekti kim?


      Tabi ki yazılarını zevkle bir çırpıda okuyup bitirdiğim, o duygusal, ince ruhlu, benim de bakıp aynı gözle göremediğim herşeyi gören, çoook derinleri hissedip kelimelere dökebilen o tatlı kadın;
      Ayşe'nin Kozası
   

2 yorum:

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Ne güzel tesadüf olmuş, köyünüze sık sık gider misiniz? Ben iki sene Trabzon Şalpazarı nda görev yapan kardeşime gittim geldim...Bir dere akıyordu lojmanın önünden sesi hala kulağımda...Eryaman'a sık sık geliyorum, umarım yüz yüze de görüşürüz...Kızın öyle akıllı ki oğlum ile arkadaş olurlar belki...eğer isterse mektup arkadaşı da olabilirler...teşekkür ederim...

lovehouse dedi ki...

Kesinlikle :) Evet nerdeyse her yıl fındık zamanı gidiyoruz ama gönlüm senede birkaçdefa gitmekten yana. Şalpazarı demek, ne güzel, köyümle sırtsırta nerdeyse, komşuyuz yani Şalpazarı ile :) Yine orda mı kardeşiniz? Trabzon a giderken mutlaka Samsun merkez de birgün kalırız akrabalarımızda, ordan da yakınlığımız var :)
Mutlaka Ankara ya geldiğiniz de görüşmek tanışmak isterim. Kızım da çok ister. Akşam anlattığım da eminim çok heyecanlanacak :)
Sevgiler Ayşe Hanım :)