3 Mayıs 2017 Çarşamba

1 Mayıs İşçi Bayramı & Giresun Günleri(AKM)

     Hafta sonu çok yoğun geçti. 3 gün tatilin t sini ancak gördük diyebilirim. Cumartesi-Pazar AÖF sınavım vardı, hem sabah, hem öğleden sonra. Kızım istan etti resmen; 'hiç tatil yapamamış, ben artık büyümüşüm, neden okuyormuşum vs.'
     Kısa bir mola niyetine Giresun Günlerine gittik. Annemin Trabzon tereyağı bitmiş. Herbir standı uzun uzun gezdik, inceledik, alışveriş yaptık. Karnımız da gözümüz de doydu şükür :)) Memleket havası almakta bonusu oldu...


                                                  Anacım çimleri görünce dalıverdi içine;
   
     Pazartesi malum İşçi Bayramıydı. Sendika olarak katıldık. Tandoğan a kadar yürüyüp meydandaki konuşmaları dinledik!
     3 gün boyunca tatil yapamayan kızımızı öğleden sonra sinemaya götürdük. Çok mutlu oldu. İlk defa kendi başına sinema izledi. Bu yıl kızımın hayatında ilkler çok fazla, büyüdüğüne tanık olmak hem duygulandırıyor hem sevindiriyor bizi. Maşa İle Koca Ayı filmine girdi, çok sevmemiş ama sonuna kadar da çıkmadı.


2 yorum:

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Bir an Giresun'a gittiniz sandım, ( geçerken uğrasalardı diye iç geçirdim:)
Açık öğretimden hangi bölüm, ben de ikinci üiversite okumayı istedim, adalete kaydoldum sonra silindim belki edebiyat için şansımı denesem mi diye düşünüyorum, güzelliğe maşallah, Yunus tek başına imkansız giremez salona:))

lovehouse dedi ki...

Ne güzel olurdu, ah keşke gidebilsem ve size de uğrasam :)
Çalışma Ekonomisi okuyorum 2 deyim. Dikkatimi toplayıp okumayı dahi başaramadığımdan, mantık kullanıp her dönem birkaç ders verebiliyorum malesef.
Edebiyat nasıl yakışır size, tamamlar :) Yine deneyin mümkünse.

Kızım da kaç defasında cesaret edememişti, sanırım herşeyin bir zamanı var. Bu yıl birçok açıdan çok büyüdü :)
Sevgiler, Yunus uda öpüyorum :)