9 Ocak 2018 Salı

Aile Arasında...

     Bir hafta sonu da kır dizini otur evde değil mi? Bütün bir hafta ev ve iş arasında memkik dokuyan ben, hafta sonu evi toparlar toparlamaz kendimi sokağa atıyorum haliyle. Nerdeyse hafta başından planlar yapılıyor. Bu hafta sonu da iş yeri günümüz vardı bayanlı çocuklu. Epey eğlenceli oluyor günlerimiz. Çocuklar küsüşmeye başladılar mesela bu hafta sonu :))) Biri birini barıştırmaya çalışıyor, bir diğeri öfff deyip sonunda küsmeye karar veriyor. Öyle birşey ki ilişkileri; bir tanesi diğerine 'canım' dedi diye bile küsebiliyorlar :))
     Tabi biz zevkine varmaya çalışıyoruz, hatta çok ta etkilemiyor sohbetimizi. Bu seferki mekan hoşumuza gidiyor. Yeni bir yer bulana kadar burda buluşma kararı alıyoruz. Her birimiz Ankara nın ayrı bir dağından olunca, buluşma noktası olarak Çukurambar orta nokta diye düşünüyoruz. Kocalarımızı çekiştirdiğimiz bile oluyor :)))


     Çıkışta çocukların planları oluyor her daim. Bu defa ben su koyveriyorum ve tüm ısrarlara rağmen kızımı gruptan söküp alıyorum, kızlar ağlaşıyorlar falan...Nuh diyorum Peygamber demiyorum :))) Çıkışta Kızılay a gidiyoruz bir arkadaşımla. Yıllar sonra -yaklaşık 25 yıldan bahsediyorum- Kızılay da AVM harici bir sinemaya giriyoruz. Kızılırmak sineması. Kızım beğenmiyor tabi. 'böyle sinema mı olurmuş, mısırı ne biçimmiş, salon kokuyormuş' :))) Film Aile Arasında. Film başlamış ama ben ve kızım halen reklamdayız sanıyoruz, idrak edene kadar 10 dak. geçiyor :) Kızımla gideceğim bir film değilmiş. Oysaki bel aşağı vurmuyor denmişti ama Allah tan çok birşey anlamadı da atlattık film seansını. Bence 13+ olmalı uyarı kısmında, 7+ değil.


     Pazar günü arkadaşa gittik ailece. Hemen okey oynamaya kurulduk ve kahvaltısına oynamaya başladık. Tabiki kadınlara karşı erkekler şeklinde. Her türlü üçkağata karşı biz kazandık ya :)) Delirdi beyler...En son renkten okey atmayayım mı :))))

                                                           


2 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Dolu dolu bir hafta sonu olmuş.Darısı diğer hafta sonlarının başına :)

lovehouse dedi ki...

Çalışınca hafta sonlarını iple çekiyoruz malum. Heranı değerli ve bitsin istenmeyen türden. Amin, sevgiler :)