2 Ocak 2018 Salı

Bir yılı daha devirdik!

     Bizim için dolu dolu ve değişikliğin bol olduğu bir yıldı 2017. Eşim emekli oldu, ev ve kızımın okul değişikliği. Köklü yeniliklerle geçti yani. Dileğim 2018 eşim için yeni iyi bir iş, kızımın mutlu olacağı yeni okul ve sevdiğimiz, istediğimiz bir muhitte bir ev, tabi başta sağlık ve mutluluk getirir bize ve tüm sevdiklerime :)
     Cuma dan kutladık biz yeni yılımızı çekirdek aile olarak. Giyindik soframızı hazırladık ve gece uzun saatlere kadar sohbet edip hayal kurduk. Şarkı türkü söyleyip neşelendik :)))

   
     Ertesi gün eşim işe, kızımla biz alışverişe...Tabi evden çıkmadan ödevlerin bir kısmı yapıldı. Sokak neşe içinde koşturan insanlarla doluydu. Biz de kaptırdık kendimizi. Sevdiklerimize ufak tefek hediyecikler hazırladık kızımla. Eve gelince fiyonklarla, uğur böcekleriyle süsledik herbir yanlarını :)

     Pazar sabahı güzel bir kahvaltı sonrası anneme gidip hazırlıklara yardım ettik. Hepberaber alışveriş yapıp evi süsledik. Yemeklerimizi hazırlayıp sofrayı kurduk. Ablamlarda gelince maaile sofrada toplandık. Sıcak neşeli bir yeniyıl eğlencesi oldu bizim için. Tam 12 de maytap patlatmak en büyük hatamızdı :))) Sonrasında elektrik süpürgesini çalıştırmak zorunda kaldık :))


   

8 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Nice güzel seneleriniz olsun.İnşallah 2018 tüm isteklerinizi getirir :)

lovehouse dedi ki...

Amiiin hep beraber inşallah, çok teşekkür ederim :) Sevgiler Gamze :)

2cocukluhayat dedi ki...

Zaten yeni yıl gibi kutlanacak her türlü şey için aile ya da sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak ilk kriter yoksa çekirdek aileyle kutlama olmuyor zaten sürekli birlikte olduğumuz kişiler olduğu için...
Umarım 2018'de tüm dilekleriniz gerçek olur...

maviye iz süren dedi ki...

nice mutlu yıllara sağlıkla, huzurla ve barışla...:)

lovehouse dedi ki...

Ç.H. Aynen, sevdiklerimizle kalabalık olduğumuzda özel günler daha neşeli geçiyor :)
Çok teşekkürler sizin de yeni yılınız kutlu olsun, sağlık ve huzur getirsin :)

lovehouse dedi ki...

Amiin Bahar cım,hep beraber inşallah :) Sevgiler...

Julide dedi ki...

Iyi seneler!
Ben sabah supurdum :)))

lovehouse dedi ki...

Sevgili J, kendi evimde olsa bende kesssin bırakırdım sabaha ama annemin evi olunca bırakıp kaçmaya kıyamadım :(((
Teşekkürler :)