2 Kasım 2009 Pazartesi

1 YAŞ-DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PRENSES...


Canım yavrum,
Seni kollarıma aldığım o inanılmaz günün üzerinden tam bir yıl geçti...
Hayatımda yaşadığım en kısa, en anlamlı, en huzurlu ve mutlu yıldı bu. Her gününde hayatımıza muhteşem güzellikler kattın, başka başka sebepler verdin yaşamak ve keyif almak için. Küçücüktün ama çok güzel şeyler öğrettin bize, mutlu olmayı, merak etmeyi, unutmayı, şaşırmayı, cesareti, içten kahkaha atmayı, ısrarla istemeyi hatırlattın. Meğer ne kadar boşmuş yaşam sen doğmadan önce.
Anne olmak çok heyecan verici, endişeli, düşünceli, yorucu, uykusuz bir durummuş sayende öğrendim. Çok sevdim ben senin annen olmayı, heyecanlarım senin başarılarını izlerken çoğalsın, endişelerim yerini derin oh'lara bıraksın, düşüncelerim gelen güzel günleri çoğaltsın, yorgunluğum da koyun koyuna uykularda kalsın. Tanrım bizi birbirimize yakın tutsun küçük sevgilim benim. Seni dünyada var olan herşeyden çok, çok seviyorum. Sağlıklı, mutlu, başarılı, sevgi dolu harika bir ömür diliyorum sana, güzel gözlerine yakışacak parlaklıkta. Gülen yüzün de hiç solmasın. İyi ki doğdun kuzum, ben de seninle yeniden doğdum.
Her anne gibi dünyanın en güzel bebeğinin annesi ve babasıyız.
Seni çoooooook seviyoruz yavrucuğum...
***********************************************************

*Doğum günü partine İzmir den babaannen ve deden,İstanbul dan teyzen, enişten,Utku abin,Azra ablan,Nezaket teyzen ve Melis ablan geldiler.Hülya teyzen,enişten,Ceren ablan,Şimal,anneannen,deden, amcan ve yengende katıldılar.Onur konuğumuz ise Onur abin ve Hülya ablandı.Katılan herkesin ayaklarına yüreklerine sağlık,hepsine teşekkür ediyoruz.Hayatımda doğum günündeki gibi eğlendiğim gün sayısı sayılıdır.Çok eğlenceli ve güzel bir doğum günü oldu bebeğim.Babişinle çok şanslı olduğunu düşünüyoruz senin.Doğum günün düğün havasında geçti,misafirlerimiz pistten hiç inmediler ve sen kucaktan kucağa gezdin,boş zamanlarında da piste kendini atıp poponu kollarını sallayarak kendince sevimli hareketlerle oynadın durdun.Yüksek sesli müzikten korktuğunu bildiğimizden senin için çok endişelendik ama bizi çok şaşırttın doğrusu.Gecenin anlamını bilir gibi çoştun ve kendi gününü kutladın resmen :)
*Yemeklerimiz yendi oyunlar oynandı (Horon ile bizler coştuk,babanlarda efe olup pistte harika bir görüntü sergilediler.)
*Babişin senin şerefine sahne aldı,mikrofonu kapıp bayaa konser verdi ve muhteşemdi doğrusu.
*Pastamız geldiğinde biraz ürktün ama çabuk atlattık,konfeti yağmuru seni ürküttü ama görüntü süperdi.
*Mutlu bir doğum günü akşamı sonrası dönüşte arabada uyuyakaldın bebeğim.Eve geldiğimizdede geceyi sorunsuz geçirdik diyebilirim,öyle çok yorulmuşsunki...
UNUTMADAN :)
27.10.2009 günü üst sol dişin patladı ve doğum gününde 28.10.2009 da kendini gösterdi sonunda. 3. dişini tam 5 ay bekledik ne hikmetse :)

Hiç yorum yok: