8 Kasım 2010 Pazartesi

Geçtiğimiz Hafta...(2)

Panora ya uğradık, babanın bir arkadaşına ev gezmesine gidicektik, erken çıkalım gitmişken de gezelim dedik. Akvaryum çok ilgini çekti, zaten balıkları ve onları yemeyi sevdiğinden 'balııııık,bak balıııık' dedin durdun :) Birazda benim için mağazaları gezdik...Güzel birde gösteriye tanıklık ettik; kireç gibi beyaza boyanmış kadın ve erkekler bir tür bale yaptılar ve melek kostümlüydüler. Bu görüntü pek hoşuna gitmediğinden babanın kucağına zıpladın anında :))))
Yine nerden aklına geldiyse ayran isteyince markete inmek farz oldu, girincede bunuda alayım şunuda misali, doldu çantalar, mecburen arabaya dönüş yaptık.
Babanın iş arkadaşı Namık amcanlara gittik, Yasin abinlerde orda olunca çümbüş koptu. İkizleri var Yasin abinin. Resim çekmek aklıma dahi gelmedi, tam bir komediydi. İkizler 16 aylıklar ve ikiside erkek. Biri çok uysal ama senin gibi kusuyor, diğeride kusmuyor ama çok yaramaz ve sürekli ağlamaklı halde... Tabi Allah yardımcıları olsun dedik ama halleri bir komiktiki... bir süre onları yanımızdan izledikten sonra sende katıldın aralarına...tüm ev halkıda dahil gülmekten kırıldık resmen :))))
Hafta sonu babanın aldığı hamsilerin içinden Deniz Atı çıktı :) Kendi için yarım kilo hamsi almış, banada çipura. Ayıklamaya başladıktan 1-2 dak. sonra bize seslendi Deniz Atı bulduuuum diye. Ne güzel bir canlı bu ya, bayıldım :)

                                                Kanlı ellerle güzel görünmemiş ama :)))

Hiç yorum yok: