24 Ocak 2013 Perşembe

Hisler...

     Sevgili Bahar cım, beni mimlemiş, hem de harika soruları olan bir mim, inşallah layıkıyla cevaplarım, tşkler canım :)
     Şu an olsa çok sevinirim.
Emeklilik için prim ve gün sayım bitmiş olsa, evde kızımla daha fazla vakit geçirsem, sıcak bir şehir de yaşasam çoook sevinirdim. Ülkemin başında Atatürk benzeri yöneticiler olsa, hak-eşitlik gözetilse, işçinin memurun alınterinin karşılığı verilse, en önemlisi de savaşlar olmasa çoook sevinirdim.
     Şimdi orada olmak vardı
Sıcak olan ve ailemle, sevdiklerimle olabileceğim...heryer olabilir.
     Nerde o eski günler
Gülümseyerek hatırladığım eski günler deyince, aklıma gelen tek zaman dilimi çocukluğum. En mutlu olduğum zamanlar onlar. Kalabalık bir aileydik, tüm akrabalarımızla içiçeydik ve sınırsızca oyun oynayabildiğim zamanlardı onlar. Harika bir çocukluk geçirdim ama çeşit çeşit oyuncaklar, kıyafetler, her istediğimin alınabildiği bir çocukluk değildi, ama öyle bir mutluydum ki...ne oyuncak istedim, ne kıyafet...yokluğunu hissetmedim hiçbir zaman. Bebeğimi çaputlardan, annemin dikiş yaptığı kumaşlardan artanlardan yapardım, çamur yemek, iliklerde tabaktı benim çocukluğumda, kendi kıyafetim ise bayramdan bayrama alınırdı, 2-3 gün sevinir, sonra varlığının bile farkına varmazdım. Para geçmezdi benim mahallemde, arkadaşlarımda bilmezdi parayı. İşimiz gücümüz sadece dışarda oyun oynamaktı, taaki hava kararana kadar, hava kararınca annelerimiz bizi eve çağırırdı da...yine de eve gitmemek için yalvarırdık 'accık daha anne noooluuur' derdik :)))
     Çok severim
Beni mutlu eden arkadaşlarımı, ailemi, en çokta kızımı. Başkalarını güldürmeyi, gezmeyi, yeni yerler görmeyi, alçakgönüllü insanları, evimle ilgilenmeyi, misafirlerimi ağırlamayı, alışveriş yapmayı, güzel olmak için bakım yaptırmayı(güzel olduğumda daha mutlu oluyorum ve etrafımdakileri daha da mutlu ediyorum),en en sevdiğim şey ise hediye alıp sevdiklerimi sevindirmeyi çoook severim :)
     Nefret ederim 
Olduğu gibi görünmeyenlerden, kendini mutsuz etmek için kendine dert edinenlerden, soğuk havadan, burnu kaf dağında olanlardan, dağanık ve yavaş insanlardan...(baktımda aslında bunlardan nefret te etmiyorum ben, nefret...kelimesi ağır geldi bana, sanki sevmiyorum, hoşlanmıyorum kelimesi daha uygun olucak yada uzak kaçarım kelimesi)
     Bugünlerde çok fazla dinledim
Pek müzik dinlediğim söylenemez, arabayla biryerlere giderken, bişeyler açar eşim ama belki bilinç altı dinliyorumdur. Daha çok, söylerim ben, Sanat Müziği söylerim, eşim de öyle, hatta evde bağararak söyleriz kimi zaman :))
     Şimdiki ruh halim
Çok mutluyum: Yarın sabah kısmetse İzmir e gidiyoruz ve azönce harika bir ses kaydı dinledim iş yerimde, Emin abimiz saz çalıp türkü söylemiş kayıt cihazına...kulaklarımın pası silindi, mutluluk hormonu salgılıyorum şuan :)))
     Cevapladım, cevapladım doyamadım ben bu mime, çoğu yazacaklarımı da yazmadım aslında, neyim varsa dökülüyordum :))) Tşkler arkadaşım zevkle cevapladım mimi :)
      
Ada ve Biz,
Hayatın Yönü Kuzey,
Annesinin Mimosu,
Aslı Elif Malcı,
Kartopum Yaz Güneşim veee
Çorap Ailesinin Maceraları.......Mimlendiniiiiz :)

4 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Güzel arkadaşımın güzel yüreğini bir kez daha tanımak iyi oldu
çok güzel yazmışsınnn:)

lovehouse dedi ki...

:) Canımsın,asıl senin güzel ve içten yorumuna ben tşk ediyorum,öperim :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Ablacım mimi ni aldım en kısa zamanda cevaplayacağım :)

lovehouse dedi ki...

ok. canım,öperim :)