15 Nisan 2013 Pazartesi

Grip & Ihlamur Zencefil Limon Bal...

      Cuma hafif ateşli idi,ölçecek kadar yüksek değildi. Hemen Aferin Plus şuruba başladım. Bol bol ıhlamur(zencefil,limon,bal) içirdim. Erken uyutup dinlenmesini sağladım. Yanısıra olan burun tıkanıklığı(kreş hayatı boyunca peşini bırakmadığından alışığız) ve hapşurukta cumartesi devam etti ama ateş genel olarak geri gelmedi. Bizde davet üzerine anneannesine gittik, kardeşim ve aileside geldiler. Akşama kadar eve girmedik, çarşı-pazar ve park-bahçe gezmesi yaptık.
      Yukarıdaki fotoğraftaki karışık stil giyim tarzı, kendi seçimi, bu aralar iyice coştu, kendi seçmeye başladı ve benim seçtiklerimi daha dolabının önünde eliyor cadı :)) Tırmandığı bu oyuncağın hemen arkasında bir direk var, itfaiyeci direğine benzer birşey. Hani itfaiye elemanları burdan aşağıya dönerek inerlerya...işte öyle bişeye tırmandı ama istediği gibi inemedi diye nasıl göz yaşı döktü anlatamam :(
      Birkaç kez denedi ama olmadı 'anne neden ben bunu yapamadım, ben neden bu kadar beceriksizim' diye ağladı ama beni şok etti bu sözleri. O kadar çok hırslı olması iyi gelmiyor bana. Dedim ki;'kızım,senin yaşındakiler bunu yapamaz ama seneye 5 yaş olduğunda sende yapabileceksin.' Dinledi beni ama orada daha fazla kalmak istemedi...
       Akşam Çınar la beraber çok güzel eğlendiler, dönüş saati gelince,bu sefer tembihlerimi dinledi ve arıza çıkarmadı anneannemde kalıcam diye şükür :) Babam, erkek kardeşim ve kardeşimin oğlunun fotoğrafını birarada çekmeye çalıştım(3 kuşak):
      Pazar günü, güzel bir kahvaltı sonrası giyinip kuşanıp çıktık evden. kuzu park istedi ama parkta sadece salıncaka bindi, halsizdi epeyce kuzum. Ancak ateşi hiç çıkmadı, sadece biraz öksürük ve hapşuruk vardı. Uyku saati gelince, pusetine yatırdık ve kuzum hemen uykuya daldı, bu fırsatta bizde güzel bir Emek yürüyüşü yaptık. Tam tamına 2 saat yürümüşüz ve kuzum 2 saat uyumuş bu esnada. Evin önüne geldiğimizde uyandı kuzucum.
      Ne iyi geldi açık hava ve yürüyüş, keşke hergün biraz yürüyebilsek. Alttaki foto bu sabahtan, baktım kuzum pek işveli, pek canlı, dinlenmiş, birde akşamdan hazırladığım kıyafeti dolabına tepip yenilerini seçiyor...hemen el attım ve seçip giydirdim, yeni seçimimi kendi de beğendi ve poz verdi :)
      Öğleden sonra aradım öğretmenini, bir sorun var mı diye? Yokmuş, hatta eşim hasta dememiş ve ben söyleyene kadar da anlamamışlar, gayet enerjik ve mutluymuş şükür. Allahım herkesin yavrusunu esirgesin, hastalıklardan korusun inşallah...Amiiin.

8 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım
yine çok eğlenmiş nazımız
hep mutlu olsun kuzucuklar:)
sevgilerimle

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

çok geçmiş olsun ferdacım. hafif soğuk algınlığı olsun başınıza gelen, allah dah abeterlerinden tüm kuzucuklarımızı korusun. çok güzel eğlenmiş yine Naz hafta sonu. harika. sevgiler

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Naz ın kendi seçtiği kıyafetler e bayıldım çok renkli olmuş,Naz cım o direkten eminim yaza istediğin gibi inersin çok öpüyorum sizi:)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Bu arada çok geçmiş olsun ablacım havalar bir sıcak bir soğuk herkez de mevsim geçişi birşeyler oluyor...

lovehouse dedi ki...

Bahar cım,çok tşkler,bende öptüm :)

lovehouse dedi ki...

Hilal cim,çok tşkler,Amiin cümlesinin :)
Sevgiler.

lovehouse dedi ki...

Öznur cum,rüküş benim kız yaa :)))
Tşkler canım,sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun benim ufaklıkta öksürüyor burnu akıyor biraz kongest diye bir şurup var onu vermeye başladım iki gündür inşallah geçer bu havalardan herkes hasta bu aralar.Bu arada Nazın kombinleri çok tatlı benim kızlarımda kendileri giyinmek istiyorlar eee yeni gençlik:)))Sevgiler...