8 Nisan 2013 Pazartesi

ODTÜ Yüzememe Kursu :)))

     Biraz erken çıktık Cumartesi evden, kahvaltı sonrası baktık hava süper ötesi...ODTÜ de turladık, çayır çimen...rahatladık, kuzum çiçek topladı, scoter ile gezdi, bol bol hava aldık hepberaber.
     Yüzme kursunda bir arpa boyu yol alamadı malesef. İlk gün suya batması sonucu, güveni kaybolmuş diyor öğretmeni :( Bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek. Ne yaptıysa kandıramamış bizim kızı;' kafa biraz fazla çalışıyor, kandıramadım' dedi öğretmeni :)))
      Pazar günüde hava süperdi, aklımda Ahlatlıbel, Gölbaşı ve Bahçelievler vardı ama ben ne yaptım: hadi evde değişiklik yapalım moduna girdim. kuzumun yatak odasına, oyun odasındaki kanepeyi geçirdik, herbiryerleri temizledik, ev elden geçti resmen ve balkonun resmi açılışını yaptık, aşkım temizledi bir güzel, masamızı hazırladı, kahvelerde benden :) kuzu uyuyup uyanınca, gün bitmeden dışarı havamızı da alalım dedik, biraz alışveriş, biraz park :)
      Yanında yatmamak için heryolu deniyorum. Odasına geçirdiğimiz kanepede uyuduk dün gece, kendi yatağında ama yatağının bize enyakın ucunda geçirdi geceyi. 'ben sevmedim bu kanepeyi, yarın babam dötürsün burdan' dedi durdu gece boyu, en son sızmış kalmış şu şekilde.

8 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Bahar tadını çıkarmış Naz cım ,nasılda uyumuş kalmış yataktan düşecek sanki çok tatlı uyuyor,bu arada evineze bayıldım ablacım çok güzel Naz cım benim bile canım oynamak istedi ne kadar a aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim acaba :)

maviye iz süren dedi ki...

güzel havalar çocuklar için birebir:)
yüzme kursunda biraz ara iyi gelebilir canım
bebek evde çok güzel nazım da ayrı güzel öpüyorummm

lovehouse dedi ki...

Öznur cum,aynen,yataktan nasıl düşmemiş hayret ettim bende :)))
ne sakıncası olucak,99tl.ye aldık,indirimdeydi Joker de.
sevgiler :)

lovehouse dedi ki...

Bahar cım,aslında pazar günü hepberaber bir havuza gidip alıştıralım,korkusunu yensin istedik ama,cumartesi akşamı yedirdiğim büyükçe bir dondurma sonrası sesi kısıldı Naz ın,bende korkup vazgeçtim havuza gitmekten,gerçi bal yedirdim,sesi düzeldi ama...
düşündümde ara vermek iyi olucak sanırım,babasına da bir söyliyeyim,tşkler canım :)
ben de sizi öptüm :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Çok teşekkürler ablacım bilgi için çok güzelmiş fiyatı da iyi Naz cım mutlu günlerde oynasın öpüyorum çok:)

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

bebek evi harika görünüyor kızım büyüsede bende alsam çünkü ben kızımdan daha çok merak ediyorum o oyuncakları, ne güzeller ama dimi? ben deniz kenarında ve sürekli denizde olmama rağmen 6-7 yaşına sudan çok ama çok korktum. burda herkes 4 yaşında yzmeyi öğrenirken ben 7 yaşında bu korkuyu yendim. o yüzden sıkma canını, alışır bir gün. sevgiler

lovehouse dedi ki...

Rice ediyorum Öznur,tşkler,bende sizi öptüm :)

lovehouse dedi ki...

Hilal cim,alırken Naz istememişti zaten,sadece kendi tatminim,zevkim için almıştım,sonra o da sevdi :))
Aslında Naz hersene denizde,havuzda pek hevesli oluyordu,kolluk+simitle giriyordu ama ilk günki mini kaza korkutmuş kuzumu ablası. Umarım yakında kendide ister,senin gibi korkusunu yener ve su üzerinde kalmaya başlar :))
tşkler,sevgiler :)