11 Kasım 2013 Pazartesi

RÖFLE...

     Kuzumun her Cuma anneannesine gidip, pazar günü eve dönmesi, ailece alışılagelmiş bir hal aldı. Bu bizi birbakıma rahatlatsa da, diğer yönlerden huzursuzda ediyor aslında. Pazar akşamları eve döndüğünde, birkaç saat bizi ve kurallarımızı kabullenemiyor, itiraz başgösteriyor, derslerini yapmakta direniyor vs. Ertesi gün tekrar evimizin ve bizim kurallarımıza uyuma devam...yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyoruz bu aralar, aslında daha çok ben düşünüyorum. Hafta sonlarımız malum...çok hareketli geçer bizim, eve yayılıp miskin miskin tadını çıkaralım modu pek yoktur bizde. Gittiğim AVM. yada açık alan gezilerinde onun da yanımızda olup, gördüklerimiz, yediklerimizden faydalanmasını istiyorum. Diğer yandan anneannesini çok özlüyor ve resmen yalvarıyor bize, ona gidebilmek için...yokluğunda bu hafta ona biraz masal kitabı alalım dedim, Panora AVM. D&R dan aldık bu tatlı hikaye kitaplarını, yaklaşık 1,5 saatimi geçirdim çocuk kitaplarının arasında, ne güzel kitaplar var, nasıl güzel konulu ve resimliler :)
     Son zamanlarda(uzun zamandır demeliydim) prenses,koca,aşk,peri..vb. konulara ilgisinin çok olduğunu gözlemliyordum ama bir yanımın hoşuna gidiyordu, bir yanımda bu kadar takılmasa bu konulara diyordum. Tabi bu benim suçum, aldığı çizgi film CD.leri ve hikaye kitapları hep butür konulardandı, haliyle kuzucumun ilgi alanı bu yönde oldu. Bunu değiştirmek gerektiğini geç olsada anladım ve yeni kitaplarını farklı konuları işleyenlerden seçtim, hem hayal dünyasında sadece sevgili, prenses+prens, evlilik harici konular da olsun :)))
     Yukarıda çizdiği ve özellikle çekmemi istediği resmi görüyorsunuz, yazısını yazmamı benden rica etti, diğerleri kendine ait.  yazmaya çalışmış...bende bloga eklemek istedim :)
Akşam, her pazar akşamı anneannesinden geldiğinde olduğu gibi, kaç posta yemek istedi benden, özellikle ketçaplı makarna olsunmuş(tamam biliyorum ama ketçapı bıraktıramadık kızıma). hazırlayıp verdim. Saat 22:00 sularında. Anneannesinde mide kapasitesi 2 katına çıkıyor kızımın, hafta içi tekrar küçülüyor malesef :(
     Buda yeni saç rengim, Pazar günü, hem röfle yapıldı, hem kesilerek şekil verildi...ohhh dedim, rahatladım ama bana tam 4 saate maloldu bu güzellik :)))

12 yorum:

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

bizde sürekli anane ile birlikteyiz. Naz benim vermeyeceğimi bildiği herşeyi özellikle çikolata ananesinden istiyor ama bende onların gizli olayıymış gibi göz yumuyorum. ileride büyük sorunlar yaratabileceğini biliyorum ama yapacak birşey yok. kitapları farklı seçmen iyi olmuş ve saçların harika olmuş ben bu rengin hastasıyım, bayıldım :) güle güle kullan. sevgiler

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Ne güzel kitaplar icim acildi:) Bu arada Aysegul kitap serisi bizde de vardi kucukken okurduk ey gidi gorunce sasirdim. Anneanneler cok tatli oluyor ama annesi hakli Naz kuzum.. Son olarak saclarin harika gorunuyor sevgiler canim..

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Kitaplar çok güzel farklı konular seçmende çok iyi olmuş ablacım nedense bizim kızlar birşeye takılınca takılıyorlar Ada da prenses ve çilek kıza takmış durumda bana çilek kızım diyeceksin anne diyor.Ablacım bu arada saçlar çok yakışmış güle güle kulan:)

lovehouse dedi ki...

Ah Hilal cim,keşke sadece çikolata olsa :)) sınırsız özgürlük veriyor,bizden de aynını bekliyor Naz :)))Anneanneler hep böyle, Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
Saçlarımı beğendiğine sevindim canım,çok tşkler :)
sevgiler...

lovehouse dedi ki...

Derya cım,elimden geldiğince butür almaya çalışacağım, Naz ile birlikte almaya gidersem,hayatta almaz bunları, eli prenseslilere gider kesin :)) Ayrıca Ayşegül benim zamanımda yoktu :( ben bi Cin Ali yi bilirim :))) onuda kardeşim okutmazdı bana, gizli gizli okurdum :)))
Saçlar için tşk ediyorum :) öptüm :)

lovehouse dedi ki...

evet Öznur cum, takınca tam takıyorlar,Ada zaten çilek kız annesi,çok seviyorum ben senin bıcırığı :)
Saçlarımı beğendiğine sevindim,herkes sevmiş,çok mutlu oldum :)
sevgiler...

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Teşekkürler ablacım bizde sizi çok seviyoruz:)

maviye iz süren dedi ki...

Keyifle okuyun kitapları.
anneannenin yanında olması ne güzel..
saçlara bayıldımm
güle güle kullan:)
öpüldünüzz

ezgi-duru dedi ki...

Evet tiyatroya birlikte gitmiştik tatlım:) Hatta bizi siz götürmüştünüz desem daha doğru olur;) Naz büyüyor ve gittikçe daha da güzelleşen bir fıstığa dönüşüyor;) daha çok yaz annesi, daha çok okuyalım kuzucuğumu. Öpüyoruz ikinizi de......

ezgi-duru dedi ki...

Saçlarına da bayıldım bu arada canımmm... Güle güle kullan.

lovehouse dedi ki...

Bahar cım tşk ediyorum,kitaplar ve saçlar için :) bizde öptük :)

lovehouse dedi ki...

Oyyy Ezgim :)ne güzel gündü dimi? :)
çok tşkler ablası,inşallah Allah uzun sağlıklı ve mutlu ömür versin çocuklarımıza,bizde paylaşalım canım :) Saçlarımı beğendin demek :) çok çok öptüm sizi canımın içi :)