17 Aralık 2013 Salı

7 Yıl Bitti :)

Hafta içi akşamları kuzumu oyalamak için yaptığımız aktivitelerden biri de çiçek ekmekti. Banyoya girip, toprağını yerleştirmek, çiçeği ekmek ve suyunu eklemek dahil, her aşamasına katıldı kuzucum. Bu arada çiçekleri apartmanımızın içindekilerden aşırdım, kızım bu aşamaya da dahil olmuştu malesef :))) Tabi çiçeklerin sahibi olan Reyhan teyzeye gidip, özür diledik ama derler ki dedim; 'çalınan çiçek çok güzel tutarmış' :))) Teyze de her istediğimizde alabileceğimizi söyledi sağolsun. Şimdi evimizin güzel bir köşesini süslüyorlar bu ciciler :) Hafta sonu biten kitabımın arkasından nerdeyse ağıtlar yakacaktım. Belki uzun zamandır okumadığımdan mıdır, yoksa bu kitap mı çok iyiydi bilemiyorum, sık okuyanlar daha iyi değerlendirmişlerdir eminim ama ben Livaneli nin Kardeşimin Hikayesi adlı kitabına bayıldım, çok çabuk bitti çok... :( Pazartesi ilk işim, kitabı aldığım arkadaşıma uğrayıp 'hadi hemen yenisini ver' demek oldu. O da sağolsun 'bunu da çok seveceksin' diyerek Elizebeth Gilbert in Ye Dua Et Sev adlı kitabını tutuşturdu elime. Henüz başlardayım...bakalım bunu da çok severmiyim?
Camlarımızı karladık, çok sevdi, birlikte pasta keserken nasıl elele tutuluyor bıçak...bizde o şekil yapıp aldık elimize spreyi ve bu sonuç çıktı :)
Beslenmesinde haftada mutlaka 1 defa haşlanmış patates oluyor ve çok azını yiyordu. Ben de bu yöntemi akı ledip koydum beslenmesine, akşama gördüm ki hepsi bitmiş. Arkadaşları 'annen bize de böyle yapsın demişler :) Kurabiye kalıpları sağolsunlar :)
16.12.2006 bizim evlenme yıldönümümüz. Dün havayi fişeklerle olmasa da güzel bir kutlama yaptık ailece. Öğlen yemeğinde süpriz hediye için AVM ye gidip güzel bir gömlek aldım eşime. Öncesinde palto almıştık ama o gün verilen birşey olsun istedim. Baktım ki kendi de bana pantolon, kazak almış, hem de en istediğimden. İkimiz de şaşırdık, çünkü hediyeleri birlikte alıyorduk genelde. Neye ihtiyacımız varsa onu alıyorduk açıkçası :)) Çoktandır istediğim 52 Ciğer e götürdü aşkım. kuzum tahminiminde üzerinde yedi, çok sevindirdi bizi :) Ardından eşime olmayan gömleği değiştirelim diye Armada ya geçtik. Başka birşey aldı, biraz da AVM. yi gezip evimize, sıcak mekanımıza döndük. Allah mutluluğumuzu daim etsin, nicelerini görelim inşallah :)

8 yorum:

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun ferdacım . nice huzurlu mutlu sağlıklı şanslı ve Naz' lı yıllarınız olsun. sevgiler

reyhane dedi ki...

Nice birlikteliklere..

maviye iz süren dedi ki...

Nice mutlu yıllara şekerim.
hediyeleri güle güle kullan.
cam süsleri hoş olmuş, değişik fikirler veriyosun harika.
kardeşimin hikayesini ben de çok sevmiştim ama diğer kitabı okumadım.

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Kutlu olsun nice guzel yillariniz olsun saglik ve mutlulukla... Zulfu Livanelinin kitabinu okumadim cok merak ediyorum ama Ye Dua Et Sev fena degildir filmini de izlemistim.. Sevgilerr..

lovehouse dedi ki...

Hilal cim çok tşkler,Amiiin,cümlemizin inşallah :)

lovehouse dedi ki...

Reyhane,çok tşkler :)

lovehouse dedi ki...

Çok tşkler Bahar cım :)
Ye sev dua et...sevemedim, kitabın yarısındayım ama ögg geldi, sırf yarım bırakmayayım diye bitirmek için çabalıyorum.
Sevgiler...

lovehouse dedi ki...

Çok tşkler Derya cım :)
Kardeşimin Hikayesini oku derim canım ama diğerini sevemedim ben.
öptüm :)