6 Ocak 2014 Pazartesi

Dolu Dolu 1 Hafta İzin...

Yaklaşık 6 ayda bir işyerimdeki bilgisayarda çeşitli yasaklamalar yapılır ve her seferinde benim bloger geleceğimle oynanır durulur :(( Yine onlardan birinde iken, sadece bakakalmak çok zor oldu, hele birikenler...iyice canımı sıkmıştı kiii baktım bugün açılmış yasaklama :))) 1 hafta izin kullandım yakınlarda, partilere gittim, misafir kabul ettim, yeniyıl geldi, diğeri gitti vs. Toplu olarak yazmak, fotoları koymak hoşuma gitmese de mecburen aynını yapıcam.
Blog arkadaşımdan görüp yaptık bunu da kızımla, çok zevk aldı kuzum, yapış yapış reçelle kapladı havlu rulosunu, sonrada bulgur döktü üzerine ve balkon demirine taktık beraber. Aynı günün akşamına bitmişti tüm bulgurlar.
Sevgili Ezgimin yeğeni Denizin doğum günü partisine katıldık ailece, çok çok güzel hazırlanmışlar, herşey ince ince düşünülmüştü, annesi neler düşünmüş ve kendi yapmıştı herşeyi. Ellerine sağlık :) Nice sağlıklı, mutlu yıllar Deniz cim :) kuzum uzun zamandır eğlenmediği kadar çok eğlendi, Zeynep Duru ve diğer arkadaşları Duru ile birlikte saatlerce çoşup oynadılar. kuzumun dans etmeyi bu kadar sevdiğini bilirdim ama :))) bu kadar kıvrak ve hareketli bir dansçı olduğunu bilmezdim, ağzım açık kaldı partide :))) Meğer yavruma fırsat vermemişiz, ortam sağlamamışız... Ezgi cimle de eğlenceli saatler geçirdik, zaten gülmeden geçirdiğim tek bir dakika yoktu doğrusu, parti sonunda ağzım çenem ağrıdı gülmekten :))) Hep gülelim inşallah ve hep görüşelim :)
İzinli olduğum bir günde Ezgi cim ve Z.Duru yu misafir ettik kızımla. Bir gün önce çalışmalarımız başladı, beraber kurabiye ve börek yaptık. Onlar geldiğinde makinayı kullanmamışım malesef, hep cepten çekmişim :) Kızlarımız artık büyüdüler ve gün geçtikçe daha iyi anlaştıklarını görmek beni çok mutlu etti. kuzum 'anne Zeynep Duru bize hep gelsin olur mu?' deyince daha bir sevindim, çünkü ben Ezgi ile görüşmekten büyük bir mutluluk duyuyorum ve çocuklarımızında anlaşması çok önemliydi benim için :)Artık bebeklikten çıktıkları için tercihleri, zevkleri var ve sevdiklerinin arasında canım arkadaşımın kızı olması gerçekten mutlu etti beni :)
Diğer bir gün, hazır izinliyken, çoktandır davet etmek istediğim arkadaşım, eşi ve şirin kızı Nil i aldık akşam yemeğine. Kuzumla gündüzden alışverişimizi yapıp, birazda turladık etrafta :)
Yine hoş bir akşam geçirdik eğlenceli bol sohbetli :)

9 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Böyle keyif dolu günleriniz daim olsun :)

maviye iz süren dedi ki...

sıcacık kareler ne hoş:)
izni güzel değerlendirmişsin..
o rulodan biz de yapıcazz kıskandıkk:)

lovehouse dedi ki...

Gamze cim çok tşkler,Amiin cümlemizin :)

lovehouse dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
lovehouse dedi ki...

Bahar cım tşkler :)
inan su gibi akıp geçti, şöyle ayağımı uzatıp hiç keyif yapamadım, hep bir hareket hep bir bunuda yapalım durumu vardı.
işerimdeyken 'ah şu anda kuzumla evde olsamda şuraya gitsem yada şu bize gelse planları yaparmışım meğersem...sonuç olarakta öyle yaptık :) birdahakine 'kuzumla ah bir evde olsamda şöööyle ayağımı uzatsam sıcacık evde, kahve içip internete girsem, kızımla öğlen uykularına yatsak' diye geçiricem içimden :)))
inan bende kuşlara rulo hazırlayan bloger arkadaşı görünce özenmiştim, yaptık kızımla, sizde yapın, iç huzuru veriyor insana bunu yapmak :)
sizi çoook öpüyorum :)

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Canim her yazini keyifle okuyorum sakin bloguna zeval gelmesin ;) Fotograflar yine mukemmel icim acildi.. Sofralar kurabiyeler.. Hele o dogum gunu fotolarinda anne-baba ve cocugun bir model giyinmesi fikrine bayildimmm ne guzel dusunulmus... Sevgiler benden :))

ezgi-duru dedi ki...

Canımmm... Bana her koşulda hep destek, tam destek olan canım arkadaşım. İyi ki tanımışım seni ve tabi güzel aileni. Nasıl duygulandım yazdıklarını okurken bi bilsen... Naz kuzumla birlikte 2 prenses ne güzel pozlar vermişiz öyle:P 😜 biz ailece sizi çok seviyoruz Ülgen ailesi. Hep hayatımızda olun e mi? :) Bu arada Recai'nin çoookkk selamı var size;)

lovehouse dedi ki...

Deryaaa nasıl mutlu oldum anlatamam :) Amiiin diyorum ve tabi senin bloguna da zeval gelmesin...Amiiin :)
doğum günü ailesi olarak acayip güzel bir konsept hazırlamışlar, fikirler anneden gelmiş ve evet ben de çok sevdim kıyafet ve diğer şeyleri :)
öptüm :)

lovehouse dedi ki...

Ezgi cim, canım arkadaşım,bizim değerlimizsiniz, sen, kuzun ve eşin :)tabiki yanında olucaz :)
asıl ben yazarken ve o anları yaşarken duygulanıyorum, el kadarlarken şimdi arkadaş oluşları, bizim yıllardır kopmayışımız ve değerinizin bizim için gittikçe artıı...daha ne olsun :) bizde sizi çok ama çok seviyoruz :)
Aleyküm selam canım :) öptüm kocaman sizi :)