24 Ocak 2014 Cuma

İlk Karnesi :)

Yarıyıl Tatili başladı bugün itibariyle...Bu kadar heyecan duyacağımı, etkilenip hem sevineceğimi hem de gelecek kaygısı yaşayacağımı hiç düşünmemiştim daha önce. Öncelikle tarifsiz bir heyecan ve mutluluk duydum. Dün geceden bizde kalan annem ve eşimle gitti kuzucum okula, yani heriki okula. Ben onlara katılamadım malesef :( ama kalbim onlarlaydı ve her dakika tlf. kulağımdaydı. Önce yeni okuluna gitmişler, karne heyecanı yaşamış kuzucum, öğretmenleriyle fotoğraf çektirmiş, vedalaşmış, övgüler almış, ağzı kulaklarındaymış :))
Oradan eski okuluna geçmişler, tabiki asıl karneyi almak için. İlk yarıyı eskide geçirdi, yenisinde 1 hafta kaldı,sağolsunlar kibarlık yapıp karne vermişler :)
Karnelerini alıp yanıma geldiler hep beraber. Anneannesi, babası ve kuzucum çok mutlu olmuşlar. oşarak karnesini gösterdi bana, gözleri ışıl ışıl parlıyordu birtanemin...halen gözlerim doluyor hatırladıkça o anı...Yavrum güzel kızım, sana sahip olmak için doğmuşum ben meğer...35 sene beklemişim senin doğuşunu...

7 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Ablacım yazıyı okurken benim bile gözlerim doldu çok tebrik ederim Naz ı ve anne baba olarak sizi inşallah hep böyle güzel karne heycanları yaşarsınız ,bende bugünleri yaşayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum çok öptüm :)

maviye iz süren dedi ki...

Maşallah kuzuma:)
keyifli, güzel tatiller canım.

lovehouse dedi ki...

Öznurum...yorumunla aklıma geldi yine duygu hali...çok tşkler,Amiin canım :)
sizinde bunları yaşama zamanınız yaklaştı, inşallah aynı mutlulukları yaşarsınız canım :)
öpüyorum ana-kız sizi :)

lovehouse dedi ki...

Bahar cım, çok tşkler :)
size de keyifli dolu dolu bir tatil diliyorum :)

anne kaleminden dedi ki...

nice başarılı karnelere :)))

anne kaleminden dedi ki...

(bunu yayınlamayabilirsiniz)

bu arada gülen muharrem pakoğlunu gördüm tanıdık, orada mı çalışıyorsunuz?

lovehouse dedi ki...

anne kaleminden, çok tşkler, hepimizin evladı için olsun temenniler :)
G.M.P. kızımın ilk yarıda okuduğu okul,orada çalışmıyorum. çok memnun kaldık biz bu okuldan ama yolumuz çabuk ayrıldı malesef.malum ilk 4 kaldırılmış okuldan.
sevgiler...