6 Ocak 2014 Pazartesi

Sağlıklı & Mutlu & Bol Paralı Bir 2014 Olsun :)

Annem ve babamla geçirmek istediğim yeni yıl akşamını sadece babamla geçirebildik. Annem son dakika golü attı ve İstanbul a gitti :))) Yine kuzucumla harika bir sofra hazırladık, öncesinde alışveriş yaptık. Eve gelip masamızı süsledik, yemeklerimizi yaptık(pekçok aşamada yardım etti kuzum), giyinip süslendik :)
Malesef yine en güzel fotolar ig'da. Bol sohbetli ve kızımın bıcır bıcır sesleriyle geçti gecemiz. Saat 12 olmadan uyuttum, birde baktım 12 ye giriyoruz, odasına koştum ama yorgunluktan anında uyumuş kuzum :( keşke dedim 10 dak. sonra uyutsaydım, neyse bizde gidip uykusunda öptük kuzumu. Babacımla sarılıp kutlaştık ve inanılmaz ama saat 3 e kadar oturmuşuz, babamın muhabbeti çok iyidir, gerçekten saatin farkına varmamışız.
Ertesi gün aşkım nefis bir kahvaltı sofrasına uyandırdı bizi sağolsun :) kuzuma çalışma masası düşünüyorduk, evdeki küçük olan yetersiz kalıyordu, salon sehpasını işgal ediyorduk herseferinde. Babamıda alıp İKEA ya gittik. kuzum yuvarlak büyük olanları tercih etti, 2 de tabure ile tamamladık takımını, birkaç ta ıvır zıvır alarak döndük evimize. Kuzucum hemen süsledi odasını, masa üstüne arkadaşları için süslü kağıt ve kalemler koydu, ertesi gün okula giderken söylediği cümleye bayıldım: 'ya okuldayken masamı özlersem' :))) nasıl sevdiyse masasını :)))

4 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

yeni yılın kutlu olsun canım:)
sevdiklerinle geçireceğin tatlı bir yıl diliyorum..
nazımı da seni de öptümm

lovehouse dedi ki...

Baharım,çok tşkler,Amiin canım,bizde sizi öpüyoruz :)

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Okuyunca babami cok ozledigimi anladim annemi de ozledim ama babami gormeyeli epey oldu.. Ah mesafeler:( Ne sicak ne icten bir kutlama olmus.. Naz'a bayiliyorum kiz cocuklar bir baska geliyorlar gozume yerleri baskadir bende.. 2014 bize saglik huzur ve bol kahkaha getirsin sevgiler ve opucukler..

lovehouse dedi ki...

Derya cım,sıcak yorumun için tşk ediyorum :)
anne başkadır ama babalarda bambaşkadır,Allah onlarsız koymasın kimseleri...
Herkese,hepimize şanslı, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum,sevgilerimle canım :)