3 Şubat 2014 Pazartesi

Kuzumuzla Sarmaş Dolaş

Perşembe günü annemden gelen telefonun ucundaydı ve hıçkırarak ağlıyordu kuzucum; 'ben sizi özlediiiiim, gelip beni alııııınnn.' acaba yinemi bebek için ağlıyor diye düşündüm ama yok bu sefer gerçekten özlemiş olduğuna kanaat getirince, hemen cuma için izin aldım. Haklıydı kuzum, hafta içi bir kere bile görmeye gitmedik...sonuçta uzakta olsa, aynı şehirdeyiz, hafta içi 2 kere gitsek, özlemini giderebilirdik :( Akşamına Babası gidip getirdi, Cuma günü beraber vakit geçirdik kızımla, oyunlar oynadık, faaliyet yaptık. Tabi ben evde olurumda dururmuyum, biriken işlerimi de yaptım. Kızımla ıslak kek yaptık, koyun koyuna yattık :)
Ertesi gün de babası bize katıldı, evde sarmaş dolaş olduk, çok özlemişiz gerçekten kızımızı, oda bizi :)Sonrasında karne hediyem diye tuttturunca, kısa bir oyuncakçı ziyaretiyle Monster High bebeğini alıp çıktık. Akşamına da komşu gezmesi yaptık, torunları Yaman ile çok iyi vakit geçirdiler. Ablalık yaptı Yaman a kuzum :)))
Pazar günü, daha fazla evde duramayız deyip attık kendimizi Armada ya. Aslında hiç iyi değildim, vücudum kırılıyordu resmen, boynum, kafam ağrıyordu, ama kızım akşama anneannesine gidecek, iyi vakit geçirsin bizimle diyerekten dayanmaya çalışarak çıktım resmen. Sonra nasılsa yatar uyurum dedim. Aslında Hello Kity World açılmış Armada ya, mutlaka götürmek istiyordum ama, ayağıma giydiğim topuklu ayakkabının gazabına uğradım ve çok dolaşamadım malesef :( Tüm oyuncak ve çocuk mağazalarını gezdik yine de, yanımızda götürdüğümüz scoter ını sürdü AVM.de. Sonra karnını doyurduk bir güzel ve dooğru anneanneye. Anneannesinde kuzeni Şimal de olunca, bize seve seve el salladı ve uğurladı kuzum. aynı hatayı yapmıycaz bu hafta, salı, perşembe gidicez yanına. Zaten Cuma günü de alıcaz, malum P.tesi okullar açılıyor.
Geçenlerde başladığım, ancak sürünerek ve zorla okuduğum Ye Dua Et Sev (Elizabeth Gilbert) kitabını sonunda bitirdim. İnsan kendini bu kadar mı zorlar bir kitabı okurken ama ben yarım işi sevmediğimden zorladım kendimi, geçen hafta bitti şükür ve yenisini aldım arkadaşımdan, henüz başlamadım, bakalım bu nasıl çıkıcak, gerçi arkadaşım iyi olduğu konusunda garanti verdi ama zevkler tartışılmaz biliyorsunuz.

6 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

O kadar uzun ayrı kalmayın ama..
Üzülmüş kuzucuk
Öpüyorum sizi:)

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

kıyamam ben Naz' a. Allah kimseyi anansız babasız bırakmasın. kuzucuklar mutlu olsun. sizde arayı açmayın dediğin gibi 2 günde görmeye gidin :) sevgiler canım

Unknown dedi ki...

ayrılık iyi gelmemiş anlaşılan!
buarada ya dua et ya sev benim de çok zorlanarak bitirdiğim bir kitaptı :)
uçakta okumuştum çaresiz başka da kitabım yoktu yanımda

lovehouse dedi ki...

Bahar cım, bitti çok şükür :) bizde öptük :)

lovehouse dedi ki...

Hilal cim,Amiin cümlemizinkini :)
sevgiler...

lovehouse dedi ki...

Duygu hanım hoşgeldiniz bloguma :)
sevgiler...