25 Eylül 2017 Pazartesi

Anne&Kız Günü

     Eşim emekli olduğundan beri ek iş yapmaya başladı...Bünye alışık değil tabi yanlız kalmaya. Biz de bol bol anne&kız günü yapmaya başladık. Hafta sonu da henüz havalar soğumaya başlamadan(ki soğuyunca Ankara da yapılacak tek şey;AVM gezisi olduğundan) açık havanın tadını çıkaralım, Tunalı Hilmi gezisi yapalım, kızım için etkinlik malzemesi alalım dedik.


     Nerdeee, 9 yaş için etkinlik malzemesi adına birşey bulamadık. Yıllarca kreş+anaokulu macerası ve evde etkinlik derken...neyi göstersem ııı dedi yada bunu yapmıştık dedi. Derken tüm kırtasiye ve türevlerine baktık, hatta hiç sevmiyor olmama rağmen oralarda gezmeyi...Kızılay a baktık. Birkaç takı toka ile gönlünü aldım kızımın. Kuğulu Park ta çok eğlendi, köpeklerin kaynaşıp oynama yerinde epeyce oyalandık,sanırım kedimizin kaçışından sonra, köpeğe yöneldi bizimki. Kedisinin kendisini sevmediğini, bu yüzden kaçtığını düşünüyor. İkna etmeye çalışsam da pek başarılı olamadım galiba.


     Uzun zamandan beri Tunalı Pasajlarında vakit geçirmiyordum. Herbirine girip çıktık, güzel de vakit geçirdik. İyiki gitmişim Cumartesi, bugün itibariyle hava soğudu, hafta sonu için yeni planlar yapmak gerek. Üçlü gezmeye alışık olunca, 2 li planlar ayrı bir çaba gerektiriyor.

7 yorum:

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Anne kız gezmelerinize hayranlık ile bakıyorum( maşallah:)Bu arada kedisi ile ilgili düşünceleri nasıl geçecek , sevmediği için kaçtığı düşüncesi onu çok üzüyordur:((

lovehouse dedi ki...

Ayşe Hanım sormayın, aklında terkedilmişlik kalsın istemiyorum ama sanırım gidişat bu. Çok duygusal ve fazla ince düşünüyor. Artık kedisi olsun istemiyormuş,terkediyorlarmış :((
Uzun zamandır yapamıyorduk ama önümüzdeki haftalarda da beraber takılacak gibiyiz, memnunmuyuz?Eveeet :) Sevgiler :)

Ayşe'nin Kozası dedi ki...

Anne kız gezileri tüm sıkıntılara merhem olacak:))

Beyda'nın Kitaplığı dedi ki...

Bende fırsat buldukça oğlumla zaman geçirmeye bayılıyorum. Okullar açılınca bu süre maalesef kısaldı. Keyifli gezileriniz olsun.

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Yağmurlar başlamadan güzel bir anne kız günü geçirmişsiniz. Keyifli günleriniz daim olsun...

lovehouse dedi ki...

Merhaba Beyda Hanım, hoş geldiniz bloguma :) Hafta içi değil ama tatil günleri bizim için fırsat oldu,bol gezmeli günler size de :)

lovehouse dedi ki...

Gamze Hanımcım çok teşekkürler, sizin kadar olmasa da dar alanda keyifli vakit geçirmeye çalışıyoruz :)