25 Mayıs 2011 Çarşamba

Ahlatlıbel Uçurtma Şenliği

     Geçenlerde grupta uçurtma şenliği yapalım teklifi gelmişti ve bu sene 2.si yapılacaktı, ben çok heyecanlandım ve gitmek istedim ama hava biraz bozuk olunca, kuzu da hafif limoni olunca çekindim hasta olmasından ve gidemedik ama kuzuya da bu konuda bişey söylememiştik. Birkaçgün sonra kuzu uçurtma uçurmak istediğini söyleyince (sanırım çizgi filmden falan gördü), içim kıpır kıpır oldu ve kızlarıda ayarladım gidelim Ahlatlıbel e diye.
     Hazırlandık sevgili Ezgi ve ailesiyle vardık mekana, ordan uçurtmamızı ve baloncuk tabancamızı aldık. Uçurtma konusunda pek başarılı olamadık doğrusu :))) Rüzgar yoktu, bir gelip bir gidiyordu ama yinede çok eğlendik hepberaber, bir ara bizim uçurtma dallara takılınca; ağaca çıkma isteğim kabardı, kimse anlamadan ağacın tepesine çıktım (minik bir ağaçtı), çok özlemişim ağaç dallarında gezmeyi ama süperdi, hatta uçurtmamızıda kurtardım dallardan :)))

     Kızlarımız eğlendi, ana babaları daha çok eğlendi :)))Biz ordayken yağmur dahi yağdı ama ben pes etmedim, tam hadi eve gidelim derlerken ben itiraz ettim, bu yaz yağmuru diye :))) İyiki beni dinlemişler, yağmur durdu, eğlence kaldığı yerden devam etti :)
Biralarımızı içtik :)
Kızların hit oyuncağı baloncuk tabancaları oldu, hatta 2 jarjörüde bitirdiler :))
Sonrasında hasta olduğu halde bizi kırmayıp gelen Hülyam ve ailesiylede çok güzel vakit geçirdik :) 3 kız oynaştılar, bizde kaynaştık :)

Sonrasında sağolsun Ezgi cim bizi eve pizza yemeye davet etti, sohbet muhabbet çok eğlenceliydi doğrusu, saatin akşamın 10 u olduğunu farkedince eve kaçarak gittik, kuzu yolda uykudan sızmasın diye zor oyaladım, yavrum gün boyu açık havada koştu oynadı, arkadaşlarına bakarak ağzında bişeyler kemirmeye bile çalıştı :)
Çok güzel bir gündü, inşallah yakında tekrarını yapıcaz :)

2 yorum:

ezgi-duru dedi ki...

İşte bu! Ben de günlerdir yazmayı düşünüp bir türlü el atamamıştım Ahlatlıbel maceralarımıza:) Ellerine sağlık canım, çok güzel bir yazı olmuş. En kısa sürede tekrar bir araya gelmek dileğiyle....

lovehouse dedi ki...

Sağol Ezgi cim, inşallah en kısa sürede :)