30 Nisan 2013 Salı

4,5 Yaşında (55 Aylık)

      Çok güzel diye diye, seve seve aldığım bu kıyafeti sevmedi kızım :( Neymiş...çok bolmuş kolları. 'kızım bu yarasa kol' desemde, ikna edemedim cadı kızımı, sevmedi,yatarken çıkardı üzerinden ve sakladı. Ertesi gün bana sakladığı yerden çıkarıp gösteriyor 'annecim özür dilerim bu bluzu sakladığım için ama bana bunu sakın giydirme' diyerek.
       Cumartesi harika bir yürüyüş yaptık, kuzum uyurken, bizde temiz havayı içimize çektik :) Pazar günü de hava süper olunca, sabahtan çıktık evden piknik alanına. Kuzum doya doya dondurma yedi, hemde damlata damlata...Bol bol parka bahçe yaptı.
      Geçenlerde kuzuma çok beğenerek aldığım kıyafeti giydirdim(bu başka);uçuk pembe ve arkada minik beyaz kanatları var, görüntü süper ama, üzerinde, ablasının kıyafeti gibi durdu, kocaman :))) yinede çok sevdi, hem rengini hemde kanatlarını 'melek mi oldum anne ben' diyor :)

4 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Naz cım kocaman bir kız oldu artık 4.5 bir anda bana çok büyük geldi .kıyafet seçimi konusunda ben dar paça kotuna ve siyat tişörtüne bayıldım çok yakışmış maşallah Naz' a ablacım bu arada söylemeden geçemiycem ağaçtaki anne kız pozunuza bayldım çok öpüyoruz sizi:)

maviye iz süren dedi ki...

Ferdacım bu kıyafet sorunsalı bizde de var
beğenmiyor her şeyi her zaman bir kriz çıkarıyor:(
Onun dışında dondurma bizde yemeye başladık
piknikde de eğlenmiş yine nazımız
çok öpüyorummm:)

lovehouse dedi ki...

Öznur cum,aynısını düşündüm de...ne çabuk geçiyor zaman, bir gün böyle böyle zaman akıp gidecek ve yuvadan uçacak bu kuzular...tabi hayırlı gidişleri olsun :)
hehee tşkler canım,güya aynı giyindik ya...fotomuz kalsın dedik :)

lovehouse dedi ki...

Yaaa Bahar cım ne olucak bu durum,bizim ki yeni başladı, bir ara yapmıştı ama hemen püskürtmüştüm...bu defer püskürmüyor konu :)))
Size de afiyet olsun,öpüyorum çok :)