14 Mayıs 2013 Salı

Anneler Gününüz Kutlu Olsun...

      Günlerdir yazamadım buraya, işyerinde denetim var, iş dışında nişan, misafirlik vs. derken zamanım olmadı. Postlarımın birikmesinden hoşlanmıyorum, anı anına yazmayınca unutuluyor ayrıntılar. Cuma akşamı aşkım bilgisayarın başında açmış şarkı türkü söylüyor, müziklerini bir yerden indirmiş, sözleri de yazılı bulmuş, güzel bir konser verdi saatlerce, bende hızımı alamayıp ütü, yerleştirme vs. ne iş varsa yaptım, arada konsere katıldım tabi ama evde birileri şarkı söylüyorsa...benim ev kadını ruhum canlanıveriyor ne hikmetse :)))
      Derken iş bitti, şöyle bir çay demlesem de balkonda içsek derken, alt komşum geldi aklıma, hedi çağaralımda beraber içelim çayı dedik. sağolsunlar kırmayıp geldiler. Çayın yanına verebileceğim tek şey kuruyemişti ama yabancı sayılmazlar diye dert etmedim. Onlarda konsere katıldılar, hep beraber baya bir çoştuk, balkon keyfi de yaptık.
       Cumartesi aşkım nöbetçiydi, işyerimden çok sevdiğim bir arkadaşımın nişanı da vardı aynı gün. Dolayısıyla kuzumu anneme bırakıp, kuaför işlerimi hallettim. Nişan çok eğlenceli geçti, tüm iş arkadaşlarımla keyifli bir akşam geçirdim. Bu arada kuzum halen anneannesinde, bu hafta tümüyle orada kalacakmış. Annem haftaya Edirne ye gideceğinden, bende kalsın biraz daha dedi. Hatta Edirne ye götürmek istedi de, o kadar da değil dedim...
      Özleriz biz kızımızı yaa. Bu akşam erkek kardeşim, annemleri de alıp gelicekler bize. Kuzumu öpüp koklayayım biraz. Hazırlık yapmak isterdim ama 5,30 iş çıkışım, ancak eve çeki düzen veririm herhalde, birde kek dökerim kolaycacık...bakalım yetişir mi? Dün akşam aşkım yine nöbetçi idi, kuzum da anneannesinde. Onlar yokken beni uyku tutmuyor, basbaya korkuyorum işte, gece yarısı sızıp kalıyorum yorgunluktan. Yine dünya ütü yaptım, dolapları ayıkladım biraz. Anneler gününde eşimin hediyelerini yerleştirdim mutfağa.
      Biz halen düşen dolap dolayısıyla eksilen tabak çanakları, yerine koymaya çalıştığımızdan...meğer ne çok şey varmış mutfakta, al al bitmedi :( Halen de eksikler var. Anneler gününde foto çekmemişim hiç, kendime de hayret ettim,makine ile bitişik yapışık yaşadığımdan... Annemi ziyaret ettik o gün, kuzum bizim elimizi öptü, hediyelerimiz verdi, bizde anneme verdik, uzaktaki yakınlarımızı arayıp kutladık. Tanıdığım tanımadığım tüm annelerin, anneler gününü kutluyorum, yavrularıyla geçirebilecekleri uzuuuun, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum :)

6 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Ablacım seninde anneler günün kutlu olsun çocuklarımızla annelerimizle daha çok güzel günler yaşayalım inşallah:)
Beyaz elbisenle çok şık olmuşsun ayrıca ablacım sana toplu saç çok yakışyor öpüyorum sizi çokk:)

lovehouse dedi ki...

İnşallah canım,çok tşk ediyorum :)
İltifatların için de ayrıca tşk ediyorum,öptüm canım,sevgiler :)

maviye iz süren dedi ki...

Canım benim senin de günün kutlu olsun
çok güzel gözüküyorsunuz maşallah
elbisen çok hoş:)
sevgilerimle..

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

nişanda harika olmuşsun ferdacım, bu arada bende müzikle iş yapıyorum, hemencik bitiriyorum tabi bir yandan bağıra bağıra bende eşlik ediyorum şarkıya çok eğlenceli oluyor. anneler günün günümüz kutlu olsun(geç oldu yorumum ama kusura bakma ) :)

lovehouse dedi ki...

Bahar cım çok tşk ediyorum, bende çok öptüm sizi :)

lovehouse dedi ki...

Hilal cim, çok tşkler canım.
müzikle işler daha bir şevkle yapılıyor değil mi? ayrıca hareketli müzik dinliyorsak...daha da çabuk bitiyor işler :)))
Seninde anneler günün kutlu olsun canım,yavrularımızın hep sağlıklı,mutlu olduğu nice yıllara :)
öptüm.