24 Mayıs 2013 Cuma

Sarı Papatyam

Kuzucum çoktandır babasının işyerine ait tesislere gitmek istiyordu, akşam yine erken çıkmışlar iş-kreşten, çıkışta gelip beni aldılar, dooooğru yemeğe gittik mekana. yemeğini yer yemez oyun alanına gitmek istedi, bizde çayımızı içerken sohbette edebildik başbaşa. Sonrasında, bahçedeki parka götürdük , orda da bol bol foto çektim, çekildim :))
      Malumunuz her sabah kahvaltısını babasının elinden yiyor. İlk defa aklıma geldi, anısı olsun dedim, çektim fotolarını...aşkım halime güldü 'nerdeyse her anımızı çekiyorsun' dedi. haklı valla, aklıma gelen heran, makine elimde :)))
      Eskiden böyle tutturmaları yoktu ama şimdilerde ısrarı öğrendi. Parktan çıkmak istemedi, 'hemen gidiyormuşuz, biraz dahamış..vs.' Gerçi tuttursa da diretmiyor şimdilik, biz hadi deyince söylenmeye başlıyor ama bir taraftan da arkamızdan geliyor :))

12 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Sarı papatya olmuş gerçekten,maşallah kuzuma
anne kız çok güzelsiniz
babası ile de kahvaltı yapmak kızlar için daha bir ayrıcalıklı:)
sevgilerimle..

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

bayılıyorum sarı rengine Nazada çok yakışmış. Bu arada benim kızımda aynı parkdan çıkmak istemiyor konuşamadığı bilmediği için söylenmiyor çığlıkları kopartıyor, neymiş biraz daha kayacakmış:) bütün herkes bize bakıyor. bunlar çok afacan çok

Güzin dedi ki...

allahım bu ne güzelliktir maşallahhh

lovehouse dedi ki...

Bahar cım çok tşkler :)aslında babaya izin vermiyordu ama 'eğer kahvaltını baban yaptırmazsa,ben sizinle gelemem, çünkü hazırlanamam' dedikte öyle kabul etti zamanında küçük hanım :)) şimdi alıştı tabi.

lovehouse dedi ki...

Hilal cim,bunlar hep aynı ama haklılar da,kendi çocukluğumu hatırlıyorum:hiç çıkmak istemezdim parktan,ne yorulur ne de acıkırdım :))) öpüyorum seni de,minik çığlıklı kuşunu da :)

lovehouse dedi ki...

Güzin ablası çok tşk ediyoruz :)
sevgiler...

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Sari papatyam cok yakismis elbisen masallah sana ablacim bu arada sende supersin parktan cikmak istememe konusunda bizde ayni derten muzdaribiz bu arada bu kizlar nedense babalarinin elinden yemege bayiliyor ada da ayni naz ablasi gibi cok opuyorum:)

Unknown dedi ki...

ferdacığım merhabalar yardımına ihtiyacım var. Biz haftaya Ankara'ya gelmeyi düşünüyoruz. 3-4 günlük bir gezi olacak. Malum Sinop da çocuklar için doğasından başka bir şey yok. Oğlumu Ankara'da nerelere götürebilirim, bana fikir verirsen çok sevinirim.

lovehouse dedi ki...

Berna cım :) merhaba,ne güzel etmişsiniz,zamanınız olursa, görüşmekte isterim :)
tabiki fikir veririm:öncelikle kalacağınız semti bilsem iyi olurdu ama neyse.gölbaşı mogan park, çocuklar için ideal,sincan da harikalar diyarı var,süper bir yer.göksu park var eryaman da,içinde istemediğin kadar çocuk parkı ve eğlencesi var.ayrıca tüm AVM.lerde çocuk oyun alanları var.şimdilik aklıma gelenler bunlar ama yine düşünürüm canım :)bloguna msj bırakırım.öptüm sizi :)

lovehouse dedi ki...

Öznur cum çok tşk ediyorum güzel sözlerin için :) öptüm sizi :)

Unknown dedi ki...

Ferdacığım teşekkür ediyorum. Bizim kalacağımız semt Çankaya. Yine aklına gelen güzel, eğitici biryerler yazarsan sevinirim. Tabiy ki bende çok görüşmek isterim. Biryerlerde bir kahve içecek vaktimiz olur diye düşünüyorum. Çocuklar oynarlar. Çok mutlu olurum. Naza kocaman sevgiler..

lovehouse dedi ki...

Rica ederim ne demek :)
365 AVM. var Yıldız da, çocuklar için çokça eğitici aktivite oluyor en üst katında, ayrıca Lozan park hemen yanı başında, orda da çokça eğlenebilir kuzun :)
ben cep numaramı senin bloga yazarım,okur ama yayınlamazsın,geleceğin zaman haber verirsen,mutlaka görüşür kahvemizi içeriz :)öptüm :)