4 Haziran 2014 Çarşamba

Kuzumun Saçlarını Kestirdik :)

      Kuzumu yaz okuluna yazdırmak üzereyiz, bir yerde karar kıldık gibi bakalım. Düşündüğümüz yer yaz spor okulu olunca beni almıştı bir düşünce. Kızımın saçlarını kim herseferinde yıkayıp tarayacak, kurutucak diye. Dip boyası için kuaföre birlikte gitmiştik. Kızım yaşlarında bir kızın saçlarını kısa küt kesiyordu kuaför, annesi de 'prenses gibi oldun, nasıl güzelsin' diye övgüler yağdırıyordu. Ben de soruverdim benim prensesime, hemen gaza gelip kabul etti. Oracıkta kesildi kuzumun saçları, baya kısa olsun kütü dedim, öyle de yaptılar :)
 Çınar ımızın 3.doğum gününü kutladım yine maaile, nice yaşlar görsün inşallah, mucizeler Allah tan, yüce rabbim sağlık ver Çınar ımıza, yeni yaşı sağlık mutluluk versin kuzuma inşallah...Amiin..
     Yeni semtimizin yakınlarını keşfetmeye çıktık hafta sonu, yakın semtler epey içimizi açtı doğrusu, havalar bozuk olsa da biz bir şekilde mutlu olmayı başardık. Evde  yaş pasta yapıp, yalancıktan kuzumun doğum gününü kutladık. Balkondan boloncuk çıkarıp zevk aldık :)))







Hiç yorum yok: