21 Eylül 2010 Salı

Melek yengenin doğum günü ve park gezmelerimiz...

Dayınla konuştuğumda kendi başlarına doğum günü kutlamak istemediklerini eve bizleride davet ederek birlikte olmak istediklerini söyleyince bir gün önceden hediyemizi aldık,anneannen de börek yapmış,hediyesiyle beraber gittik dayınlara. Bizim için özel oluşu evlendikten sonraki ilk doğum günü olmasındandı. Yoksa ailece verdiğimiz kararla büyüklerin doğum günü partisi düzenlemesini kaldırmıştık(çok pahalıya patlıyor,malum artık çok kalabalık bir aileyiz :) ).
Hep beraber eğlenceli bir akşam yaşadık. Nice mutlu yıllara Melekciğim,sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı,huzuzrlu seneler geçirmeni diliyorum.




Pasta,hediye faslı,sonrasındada sohbet muhabbet derken,senin uyku vaktin geldiğinden vedalaşıp evimize döndük. Ertesi günde park-bahçe gezmesi ve Rukkiye halamları ziyarette bulunduk. Halamın eşi yeni vefat ettiğinden tüm çocukları henüz dönüş yapmamışlardı,hoş sohbet bir gün geçirdik hep beraber.

Uzun zamandır parkta öyle ustasınki,yaşıtlarının oynadığı alanlardansa,büyük abla ve abilerinin oynadığı yerlerde oynuyorsun.Ben artık alıştığımdan sadece etrafında dolaşıyorum ama parkta başka anneler ve babalar tarafından hayretle karşılanıyoruz bu sebepten :) 'Aman düşer,burası sana göre büyük,aman dikkat et annesi...vs.' şeklinde...

Bazende yukarıda görüldüğü üzere yardım ediyorlar sana,ama senin için buralar 'çocuk oyuncağı' :))))


Yukardaki küçük abla sen daha bebekken bizim lojmanda oturuyormuş,seni tanımış geldi sordu siz o lojmandaydınız dimi diye. Tabi afacan dennis'i kim tanımaz,öyle şirin ve hareketlisinki,baya sevdi seninle ilgilendi :)

Eve geldik,çarşafları değiştirelim dedik,senden fırsat kalırsa :) Hemen atlayıverdin yatağa,bir oyun bir poz...gülmekten kırıldık babanla :)

Uyuyormuş gibi yapıp,hemencecik açıveriyorsun gözlerini,o halini yakalayamadım tabi,herşeyin o kadar hızlıki :))



Hiç yorum yok: