20 Aralık 2012 Perşembe

Pop Star Ada

     3 gündür anneannesindeydi kuzucum, dün akşam aldı babası, getirdi evimize. Ne boş ne anlamsız oluyor evimiz kızımız yokken. AVM. manyağı olduk 3 günde. Eve geldik, soğuk, ıssız...Salı akşamı Kent park yaptık, sırf kuzucum için bebek almaya. Uzun zamandır Prenses Duru ve Popstar Ada yı istiyordu, evde sürekli onların CD. lerini izleyip şarkı söylüyordu, mikrofon elinde kafamızı şişiriyordu :))) Yanlız ikisi birden baya pahalı geldi bize, sadece birini alalım diye aradık, ikisini de istiyormuş hanfendi, ayrıca birde barbie evi ama küçük olmayacakmış ev, büyükünden alın dedi. Tabi almadık, barbie evi 400TL. Barbie ler de 50 şer TL. O zaman sadece Popstar Ada yı alın dedi. Akşam babası araba da vermiş oyuncağını, bayılmış...Ben eve gidince de hoplaya zıplaya gösterdi bana, marifetlerini anlattı yeni bebeğinin. Gözlerinin içi gülüyordu kuzumun :)
     Bu arada tam 1 aydır oyuncak almadık, cezası vardı, bitti. Gülüm kuzum çiçeğim, iyiki var, evimizin neşesi... Allah kimseleri yavrularından ayrı koymasın... Amiiin.
      Anneannesine gitmeden odasını epey dağıtmıştı ve kendisinin toplaması gerektiğini söylemiştim, tamam demişti ama hep erteledi. Ben de 3 gündür toplamadım, gelince görsün bu hali diye. Aradıklarını bulamasın...dağanıklığın neye sebep olduğunu bilsin diye. Gelince de söyledim, bak odan ne halde, topla da aradığını bulabilesin diye. Tamam anne yemeğimizi yiyelim toplarım dedi. Yemekler bitti, odasına gitti, öylece oynuyor baktım. Hadi kızım topla, yemek bitti dedim, bu sefer de 'çok yoruldum, accık dinlenip toplarım anne' dedi. :))) Bende inat ettim, kendisi toplamazsa öylece kalacak odası. Bakalım ne kadar sürecek.
      Bugün de babasıyla evdeler, ara ara arayıp sordum ama, yine de meraktayım. Akşamı ise iple çekiyorum. Çok özlemişim kızımı...Haftaya salı kreşe yeniden gitmeye başlayacak inşallah, sıkılmaz böylelikle. 2 Hafta dır aklına geldikçe ve sıkıldıkça bizden kardeş istiyor; 'neden benim kardeşim yok, bana kardeş alın' diye söyleniyor. Bende babasına sorması gerektiğini söylüyorum :))) Biliyorum çok kötüyüm :)))

10 yorum:

Güzin dedi ki...

güle güle pynasım kuzucuk.
benim oğlum şimdilik salnun bir tarafını dağıtıyor büyünce bizim evin manzarasıda bu olacak sanırım:)

maviye iz süren dedi ki...

Güle güle oynasın kuzucuk:)

özgekuzey dedi ki...

evın durumu ne kadar tanıdık geldi bir ara bizimkimi acaba dedim:D
oyuncağıda cok ciciymiş.

lovehouse dedi ki...

Merhaba Güzin İnce :)Tşkler :) Bazı çocuklar o kadar dağanık olmuyorlar,belki sizin oğlunuzda derli toplu olur, enazından öyle dileyelim :)))

lovehouse dedi ki...

Bahar cım tşkler :)

lovehouse dedi ki...

:))) Özge cim,demek Kuzey de çok hareketli, nurturia dan çıktıktan sonra, seninle irtibatı kopardık. Bloguna yorum yazamıyorum, yorum kısmını herkese açarsan sevinirim :)
öperim ikinizi de :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Canım çok normal bir görüntü bazen bizimde aynen böyle oluyor bende kendisine toplatıyorum:)Naz'cım pop star ada sını iyi günlerde kullansın,Ada 'da naz ablasının yolunda ilerliyor galiba şimdide sihirli kanatlar barbie istiyor:)bu arada ismim öznur:)

lovehouse dedi ki...

evet ama ben evdeyken sürekli topluyorum malesef, babasıyla bırakırsam, manzara görüldüğü şekilde oluyor :)))
Tşkler ablası :) Ada nın maşallahı var,ben fotoğraflarına baktığımda Naz la nerdeyse akran gibi görünüyorlar :)
Ayrıca isim açıklamasına çok sevindim,malum Ada ve Biz diye hitap ediyordum :)))

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Ada bir kaç gündür yatmadan oyuncaklarını topluyor bakalım ne kadar sürecek:)Ada 'nın boyu uzun ama çok kilolu değil babasına çekmiş boyu da:)

lovehouse dedi ki...

Maşallah,umarım hep böyle düzenli olur :)
Sağlıklı olduktan sonra kilolu olması hiç sorun değil,maşallah boyu gayet iyi annesi :)