18 Mart 2013 Pazartesi

Oddü Yüzme Havuzu(Yüzme Öğreniyor 1)

     Dolu dolu bir hafta sonu daha yaşadık ailece :) En önemli saatlerimiz de,  yüzme kursuna başladığı saatlerdir. Hiç bu kadar heyecanlanacağımızı düşünmemiştim. Sanırsınız ünv. sınavına giriyor bizim pıtırcık :))) İLk kez böyle bir faaliyete ve tek başına gönderiyoruz. Yani bizi havuza almadılar, içerde ne yaptığını sadece kuzumdan ve öğretmeninden dinledik. Ben kuzumu hazırladım ve havuz başındaki merdivenlere kadar refakat edip, öğretmenine teslim ettim. Tam 1 saat sonra, öğretmeni beni aramadan, ben dayanamayıp, gidip kuzumu alayım dedim, baktım, öğretmeniyle havuz kenarına oturmuşlar, ayakları suda, bıdır bıdır konuşuyor bizimkisi :)))
      Yanıma gelince...ohhh kurtuldum...tarzında bir havası yoktu, bu iyi birşey. Duşunu aldı, üzerini giydirdim, saçları kuruladım..vs. Yüzdünmü kızım, nasıldı deyince, beni resmen azarladı: 'yüzmedim beeeen' diye. Sadece havuzu sevdirme çalışmaları yapmışlar, birazda suya girmişler, öğretmeninden ve tahtasından tutunarak, bu arada suya batmış, öğretmeni de boynundan tutup çıkarmış kuzumu, tepki vermemiş, ağlamamış, sadece yüzünü silmiş :))) Maşallah.
     Havuz sonrası hem açlık, hem de uyku başgösterince, oracıkta bulduğumuz bir cafe de yedik birşeyler, kuzum arabaya girer girmez uyudu kaldı.

5 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Hayırlı olsun yüzme kursunuz güzel güzel yüzsün inşallah Naz cım:)

lovehouse dedi ki...

Sağol Öznur cum,öptüm sizi :)

maviye iz süren dedi ki...

Ne güzel böyle imkanlar var yaşadığın şehirde
nazıma başarılar diliyorum
ne iyi yapmışsınız
ikinizi de sevgiyle öpüyorum..

lovehouse dedi ki...

Bahar cım, sizde İstanbul dasınız,asıl imkan orda canım :) inşallah vazgeçmeyip devam eder kuzum,bende sizi öpüyorum,birgün tanışmak dileğiyle :)

lovehouse dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.