12 Temmuz 2011 Salı

Bu nasıl bir hafta sonu....

     Hayatımdaki en dolu ama en zevkli hafta sonuydu bu. Teşekkürler Ezgi cim, Teşekkürler Yasemin cim :) İkiside bize evlerini açtılar, gönülden ilgilenip güzel saatler geçirmemizi sağladılar :)


     Kahvaltı sonrası hazırlanıp Ahlatlıbel de buluştuk Ezgi ve eşiyle, biralarımızı içtik, tatil başlamış hissi verdi bize ortam. Şaka şamata saatler geçiverdi hemencik. Kızımda uyudu bir güzel orda. Karnımız acıkınca soluğu evlerinde aldık. Eşler balkonu bir güzel yıkayıp hazırladı, yemekler yenildi ve Hülya ların da gelmesiyle şarkılı türkülü şarap gecemizi yaptık :)) Çok çok eğlendik, sesim kısıldı konuşmaktan, gülmekten :)))
     Cumartesi gecesi saat 01:00 de eve gittik ve çocuklar o saatlere kadar uyumadılar düşünün artık, nasıl eğlendik nasıl vazgeçemedik çocuklar için dahi olsa ortamdan :) Eve gider gitmez resmen sızdık ailece :)))
     Ertesi gün yine kahvaltı sonrası hazırlanıp düştük yollara, çok çok sevdiğim arkadaşım(çok fazla paylaşımımız olmasada,içten hissettiğim bir yakınlık var kendisine) Yasemin e davetliydik, diğer Nurturia anneleri ile birlikte. aşkım bizi bıraktı, henüz erken olunca, eşide evde olunca bahçelerinde hepberaber sohbet imkanı bulduk. Çok beyfendi bir eşi varmış, eşimde iyi anlaştı kendisiyle ve bunada çok sevindim. Eşleri yolcu edince diğer kızlarda birer birer geldiler. Bahçe inanılmaz güzeldi ve sohbetler muhteşem. Çocuklar bizi hiç üzmeden oynadılar diyebilirim ve tatlı kadın...neler neler yapmış el kadar bebeğiyle...ellerine sağlık. Oysaki güler yüzün yeterliydi arkadaşım :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

o senin kalbinin güzelliği ,yazdığın her şey karşılıklı canım

lovehouse dedi ki...

Az bile yazdım inan :)