1 Kasım 2012 Perşembe

4 Yaşında

     Kızım 4 yaşında, kocaman bir birey oldu, büyüdü, çok büyüdü, aklı büyüdü, içimizde sevgisi büyüdü her geçen gün.
     ''Şükürler olsun yavrum senin varlığına, şükürler olsun birlikteliğimize. Allahım dan senin için bol vicdan vermesini diliyorum, akıllı, sevgi dolu, başarılarla geçecek bir ömür ve sağlıklı bir insan olmanı diliyorum. Seven ve çok sevilen bir insan ol yavrum, sevgi ve akıl her kapıyı açacak sana bir tanem.''
                                               
      Kapı zili çalıpta pastanın geldiğini öğrenen küçük hanım, daha dururmu, hemen kutuyu açtırmak için baya dolandı etrafında. Nihayet bizde pastamızın mumlarını yakıp, üflemelerine izin verdik. Daha mumlar yanmadan parmaklayıp yalamaya başladı bıcırıklar :)) Hiç durun demedim, istediklerini yapsınlar, onların günü, onların pastası, dilediklerince yaladılar :)))

     Menümüz çok geniş değildi; Damla çikolatalı mini kek, fındık kurabiye, nutellalı ıspanaklı kek, buğday salatası, elma şekeri, evde kaynatılmış mürdüm erik suyu veee yaş pastamız.                                                                                         
     Sevgili arkadaşlarım İlknur, eşi Gökçen ve tatlı kızı Elif ile katıldılar mutlu günümüze, ayaklarına sağlık :) Yine tatlı kardeşim Burak, eşi Neşe ve varlığını henüz anlayamadığımız, uslumu uslu minik oğulları Deniz ile geldiler, ayaklarına sağlık :) Çok mutlu olduk, çok güldük, halen hatırladıkça yanaklarımdaki gülmekten kalan ağrı geliyor aklıma :)))
                                             
     Maskotumuz Elif, Gökçen in söylediği gibi; çizgi film karakteri Elif cim :)
     Geceyi sonlandırmayı hiç istemesekte, çocukların uykusu geldiğinden çaresiz dağıldık. Herkese ayrı ayrı tşk ediyorum, özellikle de bizi erken gelip şenlendiren Ezgi ciğime bizi yanlız bırakmadığı için çook tşk ediyorum, umarım sürçi lisan etmeden sizleri ağırlayabilmişizdir :)



11 yorum:

ilknur malcı dedi ki...

Ferdacım gelemeyecegim diye nerdeyse bunalıma girdim desem yeridir.Eve geldikten sonra bana bir rahatlama geldi bir uyku bastırdı ki cıvıl cvıl olan size bakmakla yetinebildim.Allah muhabbetinizi bozmasın.Naza ve size hayırlı çok guzel bir ömür versin.Daha nice nice kutlamalarda görüşelim, her görüşmemiz bir kutlama olsun :)))

lovehouse dedi ki...

Canım, iyiki geldin,geldiniz :)
Amiin, hep beraber inşallah, ne güzel dilekler, öperim gamzeli yanaklarından :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Naz'ın yeni yaşı kutlu olsun yeni bir yaş bütün güzellikleride beraberinde getirsin.Çok güzel bir parti olmuş emeğinize sağlık.Sağlıklı yıllar Naz'ı öpüyoruz:)

lovehouse dedi ki...

Tşkler Ada ve biz :) Amiin,güzel dilekleriniz sizi de bulsun :)

lovehouse dedi ki...

Ada ve biz,sizin bloga yorum bırakamıyorum malesef, ne kadar denediysem olmuyor,robot olmadığımı kanıtlamak için girdiğim kelimeleri kabul etmiyor sistem,hertürlü deniyorum ama yorum bırakılamıyor, bunu kaldırsanız olmaz mı? :)

maviye iz süren dedi ki...

İyi ki doğdun güzel prenses yeni yaşın kutlu olsun:)Sağlıkla ve hep güzellikle büyü..

lovehouse dedi ki...

Bahar,tşk ediyorum kızım adına,inşallah güzel dilekler tüm çocuklara olsun :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

başka bloglardan yorum bırakabiliyorlar ama neden öle oldu bilemiyorum.Yazan kelimeleri nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim çünki bu konuyla ilgili bilgim yok :)

lovehouse dedi ki...

kumanda panelinden ayarlara tıklayın,yayınlar ve yorumlar çıkar,oraya tıklayın.'kelime doğrulamasını göster'kısmını 'hayır' olarak işaretleyin.
ayrıca 'kimler yorumlayabilir' kısmını da 'herkes' olarak işaretleyin.
bu şekilde düzelir diye düşünüyorum.
sevgiler.

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

bu şekilde yaptım ama ben siz yazmadan farklı birşeyde yapmıştım sadece kelime doğrula kısmını hayır değilde evet olarak işartlemiştim düzelttim çok teşekkür ederim herhalde olmuştur.Şimdi deneyebilirsiniz sevgiler:)

lovehouse dedi ki...

:)bakayım hemen