21 Ocak 2013 Pazartesi

İzmir Yolcusu Kalmasıııınn...

     Bu Cuma aşkım İzmir e gidecek, kızını, kuzumun ablasını getirecek bize. Malum, yarıyıl tatili geliyor. 1 yıldır görmüyorduk Aleyna yı. kuzum belki kardeş sevdasından vazgeçer, ablası yanında olunca. 15 gün boyunca özlem giderirler, eşimde kızıyla vakit geçirmiş olur. Kocaman olmuş Aleyna, büyükannesinden haberler öyle geliyor, şuan tam 10 yaşında. Elimde eskilerden kalan, kuzum henüz 7 aylıkken İzmir de çektiğim bir foto var. Yenilerini bulamadım foto arşivimde.
     Fotoyu büyütüp baktım da şimdi :)))) kuzum nasıl çatıkkaşlı bir bebekti yarabbim, aklıma geldi...korkardım, bu kız zaten akrep burcu...birde çatık kaşlı...sinirli huysuz bir kızmı olucak diye, çok şükür güleç, hayat dolu bir kız ama kaşlar çoğu zaman çatılıveriyor... Ablasına bakıyorum, nasıl masum, nasıl sevecen bir gülüş atmış...gerçekte de öyle, mutlu sevimli ve saf bir kız, yani iyimser maşallah. kuzum babasına çekmiş sanırım, babamızında çoğu zaman kaşları çatıktır :)))
     Anneeeeem...fotodaki ince bacaklar benim kızımın mııı? :))) çöp bacaktı benim kızım, hele o aylarda nasıl kötü kusardı, yediğini dışarı atardı kuzum. Şükür geçti gitti o kara günler.
     Asıl konuya geleyim; kuzum ile ben, aşkıma eşlik etmek istiyoruz İzmir yolculuğunda. Henüz netleşmedi ama, bize de yol olsun...dura dura biryerlere gidelim...ben çok seviyorum gezmeyi(kim sevmez demeyin). Hem kv.-kp. i görmüş, kendimizi de göstermiş oluruz, hem de değişiklik olur bize, yola gitmeyi özledim. Cuma yola çıkar, pazar döneriz ne var :))) Dur bakalım ne olucak...

8 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Naz ın bir ablası var demek ne kadar güzel ,inşallah gidersiniz sizde Naz ablasıyla güzel günler geçirir:)

lovehouse dedi ki...

Evet Öznur cum,Naz ablası uzakta da olsa, yanlız değil ama O hep minik bir kardeşi olsun istiyor :))) Yani kendi abla olmalıymış :)))
İnşallah canım ama hayırlısı ise gidelim :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Doğru söylüyor annesi minik bir kardeş konusunda Naz haklı artık abla olma zamanı gelmiş:)

lovehouse dedi ki...

:))) geldi zamanı ama bu malesef mümkün değil, kalbim istesede, mantığım hayır diyor.

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Neden ama ben bunun nedeni ne?Ben de ikinci çocuğu düşünüyorum ama zamanını bilmiyorum:(

lovehouse dedi ki...

Öznur cum seninle aramda 12 yaş var,senin için çok uygun 2.çocuk fikri,birinci nedeni bu.İkinci nedeni ise...çok fazla neden var aslında :)
Ama sen kesinlikle düşünmelisin :)
Sevgiler...

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Aramızda baya bi yaş farkı varmış o zaman ben bundan sonra abla diyorum sana ama hiç 40 yaşında göstermiyorsun çok şaşırdım Naz da geç olmuş ozaman, ben düşünüyorum Allah izin verirse ikinci çocuğu bakalım :)

lovehouse dedi ki...

:))) minyon tipliyim canım,ordan kurtarıyorum yaş olayını :)
Aslında geç evlendim,henüz 6 yıllık evliyim.
Hayırlısı ile 2.çocuk sahibi olmanı dilerim canım,kalabalık aile en sevdiğim aile tipi,ben 4 kardeşli bir aileden geliyorum, çokta memnunum, umarım Ada da çok kardeşli olur,keyfini sürer :)