11 Temmuz 2013 Perşembe

Ayaş Yollarından....

      Öncelikle Ramazan-ı Şerifi miz mübarek olsun herkese.Biz geçen hafta kızımıza kavuştuk, yine dolu dolu günler geçirdik ailece. Cuma günü yemek sonrası bisiklet turu yaptı küçük hanım, çok becerikliydi maşallah, üstüste defalarca turlar yaptı.
     Ertesi gün, İstanbul dan teyzem ve kızı gelmişler annemlere, onları ziyarete gittik. Orda yiyip içtik, sonrada hepberaber AOÇ.de Tigem e gittik çay içmeye. yine trombolin de zıpladı, parkta oynadı.
     Ertesi günde kuzumun büyükbabası ve büyükannesi geldiler, hepberaber alt komşumuzun Ayaş taki çiftliğine gittik. kuzum Şuayip Abiye, Şabit Abi diyor :)))İnanılmaz bir gündü bizim için. Biz haricinde 2 aile daha davetliydi, onları sırf aşkım için çağardılar ki biraraya gelelim. Çünkü Aileden biri Ud, diğeri Kanun çalıyor. Öncesinde bahsini işittiğimizden, aynı anda görüşmek istedik. Çok çok zevkliydi, yaklaşık 5 saat, nerdeyse aralıksız şarkı söyledi aşkım. Fatma ablamın ellerine sağlık, nasıl özenmiş, nasıl güler yüzlüydü sağolsun.
     Öncelikle çıkılmadık ağaç bırakmadık, yenmedik meyve hiiiiç kalmadı :))) Diğer bahçeleri de gezdirdiler, bayıldık, hem şehre bu kadar yakın olup, hemde tamamen köy havası olan bir yerdi. kuzum; Şabit abinin biiir çitliği var, çitliğinde tavukları var...diyerek şarkısını söyledi.

Hiç yorum yok: