13 Ağustos 2013 Salı

ŞEKER BAYRAMI

     Tüm okuyucularımın geçmiş bayramını kutluyorum, umarım sizlerde bizim gibi mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Arefe günü Erzincan dan ablamlar geleceği için, güzel bir sofra hazırlığı içindeydim. aşkım, iş çıkışı annem, babam ve kuzumu da alıp geldi eve. Ablamlar da geldiklerinde evde bir bayram havası esti, çok özlemişiz onları. İftar sonrası çaylarımız, kahvelerimiz içildi, bolca da sohbet edildi. Gece yarısı anneme yatmaya gittiler. Vedalaşmak zor olsada, tatilde buluşacak olmamız bizi rahatlattı bir nebze.(geldiklerindeki heyecanla, hiç foto çekmemişim, beklerken çektiğim sofram hariç)
     Rutin bayram ziyaretlerimizi yaptık, kuzum bol bayram harçlığı topladı :) 2. gün arkadaşıma davetliydik, Elif ile bol bol oynadı kuzum, birlikteyken hiçbir arıza çıkarmadıklarından, bizde teras keyfi yaptık rahatça. Gece 2 ye kadar oturduk, ellerine sağlık Sevinç ciğim, çok lezzetli mamalar hazırlamıştı.
     Bayramın 3.gün aşkım nöbetçi olunca epey sıkıldık kuzumla evde ama akşamüstü kardeşim, eşi, kuzusu ve annem gelince sevindik. Balkon keyfi yaptık, sonra da kuzuları parka götürdük. kuzum, Çınar ı sallamaktan çokça keyif aldı, büyük olmanın zevkine vardı :))
     Pazar günü aşkımla evde sıkılınca, yine dışarı attık kendimizi. Zaten kuzumu anneannesine bırakacaktık 1 haftalığına, hadi dedik Anteres AVM. ye gidelim. Karnımızı doyurup dükkanları gezdik. Annemlerde epey oturduk, gitme vakti gelince resmen kendinden geçti, bizi bırakmak istemedi. İşe gideceğimizi anlatsakta...yok ikna olmuyor, sizde kalın diyor. Neyse zorla ikna ettik, işe gideceğimizi, kendisinin evde tek kalamayacağını...vs. Çarşamba günü, inşallah annemi bizde kalmaya ikna ettik. Hafta sonuna kadar birlikteyiz annem vazgeçmezse.
     Aşağıdaki fotolar küçük hanımın kadrajından çıktılar :)))-gülleri anneannesi, bahçesinden toplayıp getirmiş-balığı Yıldız hanımı da görmektesiniz-ayrıca evimizin donuk kedisi mırnav hanımda kadraja takılanlardan, babayı da unutmayalım-kendini de es geçmemiş hanım-

En güzel haberi en sona saklamışım...hayret birşey...Pazar günü AVM. de hamburger istedi ve ilk kez yanıma değilde karşıma oturdu(tesadüfen) ki hep yanıma oturturum, yemeğine yardım için. Kuzucum bir başladı yemeye...41 kere maşallah, tek başına yedi bitirdi hepsini :))) Bunu tarihe not düşeyim istedim, tek başına menüyğü bitirdi, yar-dım-sızzz :)

Hiç yorum yok: