3 Ocak 2013 Perşembe

HOŞ GELDİN 2013...

     Yeni yıl günü, kahvaltı sonrası anneanneye gittik, teyzem, oğlu, annem-babam, biz, kardeşim, eşi ve oğlu hep beraber olduk o gün. Önce Etlik te son alışverişlerimizi yapmak için epey gezindik. Eve gelince soframızı düzenledik, yemeklerimizi pişirdik, herkes toplanınca oturduk masamıza :)
  
     İlerleyen saatlerde, hiç durmadan yemek yiyip atıştırdığımızdan, yerimizden kalkamayacak hale geldik. Hadi dedik, çocukları evde, annemle bırakıp yürüyüş yapalım. Etlik te turladık ordu şeklinde, çok zevkli oldu, kuruyemişciden taze kahve çektirip getirdik eve. Bir güzel içip kahve fallarımıza baktık birbirimizin.
     Saat 12:00 yi vurduğunda hep beraber sayarak havalara zıpladık Ev halkı o kadar kalabalık olunca, sarılma faslı bitmedi bir türlü, çok güldük. Eğlenceli, kopmalı bir yeni yıl kutlaması oldu bizim için. Saat 1:30 gibi çıktık annemlerden, eve gelir gelmez de yattık hemen. Ağzımızın tadı bozulmadan, sağlıklı, huzurlu ve boool paralı bir yıl diledik hepimiz, herkes için 2013 yılı sağlık, mutluluk ve şans getirsin, nice yıllara :)

4 yorum:

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Naz'ın pozları yine harika annesi:)Ne güzel kalabalık ailecek girmişsiniz 2013 e inşallah hepimize sağlıklı, huzurlu , bol paralı pir yıl olur:)))

lovehouse dedi ki...

İnşallah,hepimiz...herkes için olsun tüm iyi dilekler,tşkler Öznur cum :)

maviye iz süren dedi ki...

Elbisesi de çok güzelmiş nazımızın:)
yeni yılını kutlarım canım:))

lovehouse dedi ki...

Tşkler Bahar cım,sizinki de kutlu olsun :)