21 Haziran 2013 Cuma

4 YAŞ 7 AY BOY-KİLO

     Genelde akşam yemeklerinden 3 saat kadar sonra küçük hanım yiyecek birşeyler ister benden. Ya krep, ya yumurtalı ekmek, ya reçel-bal ekmek vs. Akşamda krep istedi, krep yaptığım akşamların ertesi sabahında da kahvaltısı hazır olmuş olduğundan, itirazsız yapıyorum. Seviyor kuzucum, hatta bende işyerime sabah kahvaltısına götürüyorum birkaç adet.

     Önceki haftalarda Sağlık Ocağına gittik hepberaber. Bana ve kuzuya acil anlarda gerekli ilaçları yazdırabilmek için(malum çoğu ilaç artık eczaneden reçetesiz alınmıyor). Gitmişken boy-kilo kontrolü de yaptırdık. Yaklaşık 4,5 ayda 3cm. uzamış, yarım kilo da almış kuzum. Akay daki kendi doktorunda 101cm. çıkmıştı boyu ama akabinde aşı için S.Ocağına gittiğimizde 100cm. ölçmüşlerdi boyunu, bende S.Ocağının ölçümünü baz alırsam...3cm. uzamış olduğunu gördüm. Tabi çok mutlu olduk. Kilo çok sorun değil, nasılsa iyi besleniyor ama boy atması sevindirdi bizi :)

2 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Çocuğum yok ama okurken yazınızı çok duygulandım.Yavrunuzun uzaması, kilo alması sizi ne kadar mutlu ediyor.Allah yavrunuzla yaşayacağınız nice mutluluklar nasip etsin.

lovehouse dedi ki...

Amiiin,nasıl güzel bir temenni bu,çok tşkler Gamze hanım :) Allah size de sağlıklı,mutlu evlat(evlatlar) nasip etsin hayırlısıyla :)
sevgiler...