11 Haziran 2013 Salı

Dolu Dolu...

      Son zamanlarda yaşananlar epeyce canımı sıktı, bir taraftan da umudumu yeşertti. Gündemi takip etme çabası, aynı anda da iş yerimde işlerimi yetiştirmeye çalışmak nedeniyle aksattım epey blogu. ***** 1 Haziran Cumartesi, babamı da alıp Göksu Park a gittik, eğlenceli, güzel bir gün geçirdik hepberaber. Sonra da babamı bizde misafir ettik (bir süredir annem Edirne-İstanbul civarlarında olduğundan), evde yanlız kalmasın dedik.
     Geçtiğimiz Cuma akşamı iş arkadaşım Onur daydık, yemeklerimizi yedik, ellerine sağlık Hülya cığımın. Daha önceki görüşmelerimizde Nil ve kuzum, aralarındaki yaş farkıyla çok oynayamıyorlardı beraber. Nil 3 yaşında, kuzum 4,5. BU sefer çok güzel anlaştılar, hep ablalık yaptı, Nil i hoş gördü, bizde rahat rahat sohbet edebildik.
     Bu Cumartesi aylık günümüz bendeydi, aşkım Cuma günü izinli olduğundan temizliği yapmıştı, bende Cumartesi rahat rahat sadece pasta börek işine giriştim. Epey şeyler döktürdüm kendime göre. Harika bir gün oldu bizim için. İnsan sevdikleri için hazırlık yaptığında gerçekten hiç yorulmutor, sadece memnun olmuş olmaları yetiyor.
     Henüz yılsonu gösterisine ait fotolar elime geçmedi, en yakın sürede yayınlamak ve neler yaşadığımızı anlatmak isterim :)

6 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Naz ın yine keyfi yerinde maşallah:)
gün sofranda çok güzel gözüküyor ferdacım tabii muhabbette şahane:)
muhabbetiniz ve dostluğunuz daim olsun canım:)

balböcükleri dedi ki...

gerçekten dolu dolu bir post olmuş.ülkemin durumuna bizde çok üzülüyoruz ama mutluyuzda.böyle yürekli gençlik görüp mutsuz olunurmu.en azından direniyoruz.

lovehouse dedi ki...

Bahar cım,Naz ne kadar çok evde kalır,ne kadar az kreşe giderse,o kadar çok mutlu oluyor :)))
tşkler canım,öpüyorum :)Amiin.

lovehouse dedi ki...

balböcükleri, hislerimiz ve düşüncelerimiz aynı yönde, herşey düzelecek inşallah :)
sevgiler...

Hilal-AnnendenMektubunVar dedi ki...

harika görünüyorsunuz ferdacım. Nazın fotolarına bayılıyorum. sofranız ve keyifli fotoların çok güzel. neşeniz hep daim olsun canım

lovehouse dedi ki...

Hilal cim çok tşk ediyorum,Amiin cümlemizin :) öptüm sizi :)