27 Haziran 2013 Perşembe

Havuzbaşı Cafe Bistro (enfes bir brunch yapmak isteyenlere)

     Geçtiğimiz Cumartesi hep beraber brunch a gittik, aile buluşması oldu bizim için. İyiki de gitmişiz. Ben koşturmaca ile geçer diye düşünürken, tam aksine eğlenceli ve çok zevkli bir gün geçirdik. Annem, babam, kardeşim ve karısı, ayrıca Çınar kuzusu da geldi. Çınar ile kuzum arka arkaya, yanyana takıldılar hep. kuzum, Çınar ı koruma adına dibinde ayrılmadı kuzunun :)) Güzelce kahvaltı yaptılar, oynadılar, çimlerde koşturdular.
     Ağaçta gördüğü mini salyangozları, heyecanla bana da gösterdi, birde fotosunu çekecekmişim :)
     Bu kardeşimin, sigarayı bıraktıktan(2 ay oldu) sonra aldığı 8 kilo ile olan fotoğrafı, siz düşünün artık, öncesinde ne kadar zayıftı :))) Daha kaç 8 kilolar lazım insana dönmesine :)
yengesine, anneannesinin şalını beline bağlattırıyor, kıvıracakmış müzik eşliğinde :)

 NOT: Fotoğrafları sonradan sildim.

     Biz bu yerden çok memnun kaldık, eğer sizlerde Ankara da iseniz ve canınız enfes bir brunch keyfi istiyorsa, mutlaka buraya gidin: Havuzbaşı Cafe Bistro...Adres: Anadolu Bulvarı, Ankara Demirspor Sosyal Tesisleri Behiçbey / ANKARA Tel: 0312 211 00 20... Burayı biz de yeni keşfettik, Grupanya sayesinde, üstelik fiyatı da çok uygun, ayrıca gerçekten hizmette sınır yok, WC dahil, her yer pırıl pırıl, menü oldukça geniş, ilgi alaka son derece güzel. Ayrıca hemen yanında büyük olimpik havuzda var, ancak havuz Demirspor Sosyal Tesislerine ait, hafta sonu kişi başı 30.TL. biraz pahalı geldi bana ama pırıl pırıl, çocuk havuzu da var. Tarif olarak sorduğumuzda; Türk Traktörler in hemen karşı yolu demişlerdi, biz böylelikle kolay bulduk yolu. Grupanya daki promosyonu 20 temmuz a kadar sürüyor, kaçırmayın derim :)(Biraz da reklam yapalım değil mi? :)) http://www.grupanya.com/ankara-yeme-icme/firsat/havuzbasi-cafe-bistro-brunch?irc=adl2-ccd 
        Brunch sonrası A City AVM. ye gittik hepberaber, aşkımın anne babası için aldığımız kıyafetlerin değişimi için, biraz da dolaşma imkanı bulduk hepberaber. Ardından bize davet ettik herkesi. Çayımızı çorbamızı içip sohbet ettik, balkon keyfi yaptık. Sonra da kuzu anneannesiyle gitmek isteyince, bohçasını hazırlayıp, akşam üstü uğurladık hepsini. kuzu anneannesinde kalmak istiyordu epey, annemin şehir dışı gezileri nedeniyle kalamamıştı.
      Birde kreşten 10 günlük müsade alıp, pazartesi bırakacaktık anneannesine ama cumartesinden gitmek istedi. Hem ağladı ben sizi özlerim diye, hem dayanamayıp gitti anneannesiyle. Çok özledim kızımı çoook. Pazar günü aşkım nöbetçi olduğundan, sabah kalkıp hazırlandım, doooğru annemlere gittim, kızım köpüşünü evde unutmuştu(gece köpüşsüz yatmaz),onuda alıp gittim. Birlikte koca bir gün geçirdik, akşama kardeşim beni eve bıraktı, çünkü annemlerden işyerim 2 vesait, kesin işe geç kalırdım :)))
     Bugün Perşembe ve ben kızımı çok çok özledim, Cumartesi sabah gidip alıcaz ama pazar akşamı tekrar bırakıcaz anneme...Allah başka ayrılıklar vermesin deyip, yüzünüzü gülümseterek tamamlayayım son cümlemi :)

5 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

ne güzel bir yermiş çok beğendim:)
ne iyi yapmışsınız
seviyle..

lovehouse dedi ki...

Bahar cım tşk ediyorum :)

ŞULE dedi ki...

selamlar.2 gündür siteyi baya bi inceledim.kusan bebek pütürlü yiyeceklere geçemiyorum derken google sizi çıkardı karşıma iyiki denk. geldi.sizin geçtiğiniz yollardan bizde geçiyoruz 1 aylıkken kusmaya başlayan bebeğim 8 aylık hala devam ediyor kusmaya.geçen hafta gatada 4gün yattı.serumla beslendi.endoskopi yapıldı.reflü reflü derken bebeğimde kronik gastirit ve bağırsakda ülserler gözüktü.bu arada diş patlattı.10 gündür kusmuyordu ki dün gene başladı.bu arada öbür dişde geliyor.pütürlü vermeye zaten imkan yok.ufacık bi öğürmede kusabiliyor.yoğurt sevmiyor,meyve püresi aldığı anda öğürüyor.çok ama çok zor günler geçiriyorum.sanki hiiiiçççç bitmiyecek üzerimde bi lanetle geziyormuş hissi. ama sizin nazla ilgili deneyimleriniz beni cesaretlendirdi ve umutlandırdı.inşallah benim ELİF NAZIMDA sizin tatlı NAZINIZ gibi koşup oynayıp güldüğü günlere kavuşur.8 aylık ve 7 kilo.infatrini diye bi mama başladık.ALLAHIM bütün dertli insanlara şifa versin. kimseyide evladıyla denemesin.mutlulunuz hep daim olsun.

lovehouse dedi ki...

Slm Şule hanım :)
Demek sizde Ankara dasınız.Bizde Naz ın mide bağırsak filimlerini Gata da çektirmiştik. Hiçbirşey çıkmamıştı. Elif Naz a şifa diliyorum.
Diş çıkarma yada grip soğuk algınlığı dönemlerinde, iyice artıyor kusmaları,aynılarını yaşadık malesef :( Anne sütü alıyormu Elif Naz? O mamalar bizde işe yaramadı ama bizde yaradı diyenler var, inşallah sizde de kusmayı durdurur mamalar. Benim size tek tavsiyem;yılmadan pütürlüye geçirmeniz kızınızı. Katı gıdayı mideden atmaları daha zor olduğundan, kusmaları azalıyor, ayrıca emzik tavsiye etmişlerdi bana, emerken yutkunup kusmayı itiyormuş, engelliyormuş, biz emziğide başaramadık, almadı kızım malesef. Sıvı verilen gıdayı, sorunlu mide kolayca geri atıyor dışarıya.lütfen lütfen katıya geçin, yemek istemese de direnin, vazgeçmeyin. biz bu hatayı yaptık, aman bir kaşık yesinde tek dedik,sıvıya devam ettik.3 yaşına kadar böyle devam ettik,hatamızı çok geç anladık.
çorbasına pütürlü katmayın ama eline hep haşlanmış sebze ve meyve verin, ayrıca çiğneme terapistinin verdiği alıştırmaları yapın. size kolaylıklar diliyorum,istediğiniz zaman yazabilir,istediğiniz zaman sorabilirsiniz, elimden geleni yaparım. sevgiler...

lovehouse dedi ki...

'sanki hiiiiçççç bitmiyecek üzerimde bi lanetle geziyormuş hissi.' bunu o kadar çok düşündümki...neden biz dedim hep :((( sizi çok iyi anlıyorum,Allah yardınız olsun.
emin olun sizin kuzunuzda diğerleri gibi olacak, rahat rahat elinde kurabiye yiyecek, ağzına dışarda pizza tıkacaksınız :)) bu günler imkansız değil.sadece geç kalmadan başlayın, arka yan dişelerine verin gıdaları,çorbaları dahi öyle verin.2 aya kalmaz yemeye başlıyor ama çok yavaş çiğniyor, sonra sonra hızlanıyor.