27 Haziran 2013 Perşembe

Rejim ve Spor Yanyana...

     Pazartesi, aşkım nöbet izinli olunca, bana sürpriz yapmak istemiş. İş çıkışı apartmanın önüne geldiğimde balkondaki dumanı ve aşkımın eğilmiş birşeyler yapar halini görünce anladım sürprizi :) Masayı hazırlamış, buz gibi rakı ve mezeler, mangal hazır...afiyetle hüplettim hepsini :))) Ardından bir karar aldık ama aşkımın haberi yok; asıl onun için aldım kararı.
     Benim bu eve taşınalı kilom arttı farkındayım ama 3,5 kilo kadar fazlam var. Çokta hafife almamak lazım tabii, yoksa alır başını gider kilolar. Neyse, biz bundan böyle(ki ben dayanamam) hamur işi ve ekmeğe son diyoruz, her akşam yemek sonrası yürüyüş yapıyoruz, başladık bile...yemekten yaklaşık 1 saat kadar sonra yürüyüşe çıkıyoruz, ilk günler daha yavaştı ama şimdilerde epey hızlandık. 19 Ağustos a kadar benim hedef 3,5 kilo, aşkımın ki 20 kilo. Hadi bismillah :)
Nasıl olucaksa bu rejim :)))

6 yorum:

Güzin dedi ki...

mangal diyince bizim içinde akan sular duruyor :) 3,5 kilo fazla değil 2 hafta sıkı rejim ve yürüyüşle çok rahat verebilirsin. bende hala doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum :( gerçi pilav makarna tatlı ve ekmeği kesince fark ediyor ama güzel şeylerden hep mahrum kalıyoruz nasıl olacak bilmem :) benimde hedefim eylüle kadar 10 kilo vermek. hadi hayırlısı takip edeceğim senide ;)

lovehouse dedi ki...

Güzin cim,sanırım seninde benim gibi gizli kiloların var,fotoğrafına baktığımda gayet fit görünüyorsun maşallah :)verilmesi gereken 10 kilo fazla gibi geldi bana.
ben hayatımın hiçbir döneminde rejim yapmadım, yine de yapamıyacağımı biliyorum, vücudum kendi kendine hallediyordu o işi ama yaş 41 olunca ve rahata erince birikmeye başladı yağlar :)) biraz kasa ihtiyacım var ve 3,5 kilo vermeye :) ikimize de kolay gelsin,verelim kiloları güzelleşelim :)

Güzin dedi ki...

hamile kaldığımda 62 kiloydum doğuma 82 ile girdim. yuhh bana :) şu anda 74 kiloyum boyum uzun olduğu için belli olmuyor ama 64-65 inmem lazım. yaşının 41 olduğuna inanamadım çok daha genç gözüküyorsun. evet bir an önce kilolarımzı verelim güzelleşelim

lovehouse dedi ki...

:)))) güldürdün beni.hamilelikte alınan kilolara hiç takılma,30-35 kilo alan var,sonra veriliyor bir şekilde :)
Hadi kolay gelsin,vereceğine inanıyorum ben,10 kiloda birşey değil canım :)
Sevgiler...

maviye iz süren dedi ki...

ayy mangal ne güzel gözüktü canım istedi valla:)
kilo vermede irade ve istikrar önemli düzenli devam ederseniz verirsiniz
ben de platesime başlasam fena olmayacak:)
kolaylıklar,sevgiler

lovehouse dedi ki...

canım,inşallah birlikte mangal keyfi nasip olur birgün :)
Plates mi? ne güzel,başla canım :)
sevgiler...