2 Ağustos 2013 Cuma

Harikalar Diyarı'na Yolculuk

     Pazar günü, ne yapsak ne yapsak derken...hamileyken(2 aylık) gittiğimiz, sonrasında da bir türlü gitmeye fırsat bulamadığımız bir yer aklıma geldi. Harikalar Diyarı...hem tüm çizgi film karakterlerinin heykelleri olan, hem kocaman çocuk parkı ve lunaparkı olana, hem de göl ve yeşillik alanı içinde barındıran, çocuklu aileler için ideal bir yer. Sanırım hazırlanıp evden çıkana kadar  öğlen uykusu vakti gelmişti, daha yoldayken uyuyakaldı kuzum. Harikalar Diyarı na gelince, pusetine aldık kuzumu, bizde biraz turladık göl kenarında. Sonra da güzel bir Türk kahvesi içmek için göl kenarında uygun bir yer seçtik kendimize.
Uyanınca karnını doyurduk hemen, sonrada bu diyarda gezmelerimiz başladı.
Ne kadar kahraman varsa, hepsinin önünde fotoğraf çektirdik :)))
     Kuzucum inek sağdı 'anne Keloğlan daki gibi sağdım' diyor.
Veeee son dedik, o kadar çok yorulduk ki...anlatılamaz, halimiz kalmamıştı çıktığımızda, lunapark ve çocuk parkına geçemedik bile, herbir karakterin yanında çokça oyalandık, hikayelerini anlattık yada  anlattı :))) hayaller kurdu prenses :)
     Yol üzerinde bir markete uğrayıp, hazır yemek aldık akşam için, o yorgunlukla yemek yapıp pişmesini beklemek mümkün değildi bizim için...

4 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

Harikalar diyarına gidesim geldi,
süpersiniz:)

lovehouse dedi ki...

Bekleriz Bahar cım, zevkle gezdiririz sizi :)

Ada ve biz(ama ıssız değiliz) dedi ki...

Super bir yermis harikalar diyari bayildim resimler harika ozelliklede naz in cizgi film karekterinin hareketlerini yaptigi pozlara bayildim :)

lovehouse dedi ki...

tşkler Öznur cum,sevgiler...:)