18 Mart 2011 Cuma

Evi Altüst Ettik

Son bir aydır evle uğraşır olduk, bir gün kuzunun odasını, bir gün bizim yatak odasını ve bir günde salonu değiştirdik beraberce. Salon biraz tuhaf oldu galiba ama bize değişiklik iyi geldiğinden şimdilik böyle idare edelim diyorum. Zaten 1,5 sene kaldı lojmandan çıkmamıza, sıkılana kadar taşınmış oluruz bu evden.
kuzunun odasında yaptığımız değişiklik sonucu kızımız daha geniş bir oyun alanına sahip olmuş oldu, hem bende sevdim bu yeni halini odasının :)
Salonun yeni halini henüz çekmedim. Çarşamba akşamı eşim bana bir sürpriz yapmış, çok ama çoook sevindim. Evleneli 4 yılı devirdik bu güne bugün. Biz evlenirken ne foto albümü yaptırmıştık, nede stüdyoya gitmiştik resim için, sadece nikah salonu resimlerimiz var elimizde. Bir gün albüm yaptırmak istiyoruz ama daha kısmet olmadı. aşkım da çok istiyordu, özelliklede salonda büyük bir resimimizin olmasını. Gitmiş sipariş vermiş, arka fonu ve ilgili resmi seçip yaptırmış eve getirdi. Çokta güzel olmuş, siyah-beyaz yaptırmış, gençliğimizi güzelliğimizi hatırlattı bize, tam çıtırmışız evlenirken :))))
Buna birtek küçük hanım sevinmedi :( 'baba için ne ar?' diye sorunca sürpriz dedik, kendiside bayılır sürprizlere :) heyecanla paketin açılmasını bekledi, resmi görünce çığlığı bastı...'bu süpiz değil' diyerek, hayalleri yıkıldı çocuğun, kendisinin işene yaramıyorsa ne anlamı varki sürprizin :))) zor ikna ettik, kandırdık açıkcası...İşte aslında salonun şeklini değiştirme fikride o anda geldi aklıma, hadi dedim aşkıma, değişiklik yapalım. Annem bize baya söylendi, 'cumartesi torbayamı girdi, şimdi olurmu bu iş, yarın iş var' diye ama kar etmedi bize, koyulduk işe :))) Temizlik yerleştirme hepsi aynı akşam bitti, kuzuma da eğlence çıktı akşam akşam :))) Annemde bir tepsi börek yapıp getirmiş, bir güzel çay demleyip yedik, bir taraftan da kendimizi övdük durduk 'ne güzel yaptık, harika oldu ev, resim ne güzel durdu, şu şuraya nasıl yakıştı vs.' :)))
O akşam kuzunun uyku saati geçtiğinden salonda ayağıma alarak salladım kuzumu, üstelik bizim dizi vardı(Muhteşem Yüzyıl), kaçırmayım diye, TV nin sesini azaltıp salladım kuzumu, tam uykuya daldı derken gözünü aralayıp 'anne güzel' dedi; bizde bana güzel kadınsın felan demek istediğini sandık ve 'teşekkürler kızım, sende güzelsin' dedim. Tekrar uykuyu aralayıp 'anne evin güzel' dedi :)))) tabii biz şok...beğenmiş haspam evide birde söylüyor :))))

2 yorum:

feyza dedi ki...

naz çok tatlı blogunuzu takip ediyorum anne evin güzel demesinede bayıldım .maşallah

lovehouse dedi ki...

teşekkürler Feyza :)evet,bizide şaşırttı küçük hanım :)