2 Mart 2011 Çarşamba

Kahvaltıya Davetliydik...

    
     Geçtiğimiz pazar Ezgi-Duru-Recai ailesi bizi ve diğer (Hülya-Öykü-Hakan ve Seda-Kerem-Hasan) 2 aileyi kahvaltıya davet ettiler evlerine. Seve seve kabul ettik, çokta iyi etmişiz. Ezgi ve ailesini evlerinde tanımayı çok istiyordum ve bu sayede diğer arkadaşlarımı da görebilecektim. Saat 11 sularında ordaydık. Çok sıcak bir karşılama oldu, şahane bir sofra hazırlanmıştı bizler için, belliki özenilmiş, değer verilerek hazırlanmıştı.

     Kahvaltı ve sohbet eşliğinde süper bir öğlen geçirdik. Ezgi cim çok sıcak kanlı bir bayan, zaten anlaşabileceğime emindim, eşide güler yüzlü ve iyi bir ev sahibi idi ve iyi bir baba :) Resmen eve dönmek istemedim, sohbet sohbeti açıyor resmen Ezgi yleyken ve gülme krizleri :)))) Yanlız Duru ile kuzum pek anlaşamadılar, hep diğerinin elindeki oyuncak için savaşıp durdular, çekiştirdiler, çığlık attılar oyuncaklar için :)))) Taki gitme vakti gelmeye yakın anlaşmaya başladılar, hatta giderken kuzum baya ağladı 'ditmiceeem' diye. Ezgi lere giderken yanımızda kuzumun bebeği ELA yıda götürmüştüm, Duru yla aralarında baya paylaşamadılar bu bebeği ve tam çıkarken Duru yine kaptı bizim Ela yı :))) eğilip anlattım, kuzum onsuz uyuyamaz, bize gelince sende oynarsın filan diye, yavrum yavaşça verdi bana akıllı akıllı :)  
     Çok ama çok eğlenceli bir pazar yaşadım, tekrarını diliyorum ve havalar ısınır ısınmaz Kanuni Park ta brunch düzenlemek istiyorum, çocuklar parkta oynasınlar, bizde yeşillikler içinde oturup sohbet edelim...Tabi görüşmek için o kadar uzun bekleyemem :)))
Eve döndüğümüzde aşklarım çok yorgundu, aşkım nöbetten dönmüştü o sabah, kuzum da kahvaltıda oyun oynamaktan uyumaya fırsat bulamamıştı. Hadi dedim hemen yatağa gömülelim...İkiside uyudu kaldı öylece :) Biraz seyrettim onları, çok ama çok güzel görünüyorlardı;
Ne kadar masum, huzurlu uyuyorlar :)

2 yorum:

ezgi-duru dedi ki...

Canım iyiki geldiniz, evimizi soframızı şenlendirdiniz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, keyifli pazar kahvaltısı için. En kısa sürede tekrarlayalım.
Not 1) Naz'ın eteğine bayıldım, hemen nerden alındığı yazılsın lütfen:)
not 2) Baba-kız nasıl da güzel uyuyor. O resime bir nazar boncuğu takılsın lütfen
not 3) Sen içi dışı bir olan kadınlardansın, iyiki tanıdım seni...

lovehouse dedi ki...

canımsın Ezgi,ne desem az :)
Naz ın eteğinin markası bani kids imiş akşam baktım canım,heryerde olurmu bilmem ama kaçnumara giyiyorsa söyle Duru ya ben alırım Etlik ten :)bende seni iyiki tanıdım,çok teşekkürler canım :)