2 Haziran 2011 Perşembe

Doğum Gününe Davetliydik Ailece

     21 Mayıs ta doğum günü olan Hülyanın kızı Öykü nün özel gününe davetliydik, hava muhalefeti nedeniyle özel gün 29 Mayısta yapıldı. Pazar günü heyecanla uyanıp Ezgi leride evlerinden alıp katıldık davete. çok ama çok eğlenceli geçti günümüz, kızım dilediğince eğlendi, biz rahat rahat sohbet ettik, doğum günü kızıda çok şekerdi, çok yakışmıştı kıyafetleri, nice yıllar gör birtanem sevdiklerinle, huzur, sağlık ve başarılı dolu inşallah :)
     Herşey çok güzeldi herşey yada sonradan düşündümde insan sevdikleriyle olunca nerede olsa eğlenir mutlu olur değil mi? :) Gülmekten yanaklarımız acımış, gözlerimizden yaşlar gelmiş şekilde ayrıldık mekandan ve arkadaşlarımızdan :)
     kuzu nerdeyse tüm gün boyunca beni hiç üzmedi, kendi kendine arkadaşlarıyla oynadı, koşturdu, elinde kurabiye yada gözlemeyle dolaştı, arada yedide :) Sanırım arkadaşlarıyla birlikte olmanın kuzu üzerindeki etkisi çok fazla, onlarda ne görüyorsa kendide isteyip aldı, yemek konusunda ilerlemeler gösterdi :)
     Günün benim için ayrı bir önemi daha var elbetteki; Bağımsız Milletvekili Hulki Cevizoğlu nunda doğum gününe teşrifiyle resim çektirme isteğim tavan yaptı tabiki :))) Nede olsa hemşerim olur kendisi. Tamam bilen biliyor sonra nasıl dalga konusu olduğunu bu resim olayının :))) Herkesler görsün diye bin kez yayınlarsan resmi (görmemişin ünlüyle resmi olmuş misali) böyle dalga konusu olurum tabi :))) Sağolsun kırmadı beni H.Cevizoğlu :) Bu arada belirtmek isterim; şimdiye kadar hiçbir ünlüyle resim çektirme merakım olmamıştır ve böyle bir resmimde yok hakkaten, kendileri gelsinler çektireyimdir tarzım. Ancak söz konusu kişi hem hemşerim hemde arkadaşımın akrabası olunca, daha rahat davrandım tabiki :)

Hiç yorum yok: