27 Haziran 2011 Pazartesi

Kuzum

     Hafta sonu aktiviteleri sırasında kızımı hasta ettik galiba, terli terli arabaya bindirip, üstünede klimayı açtıran ben, şimdi ceremesini çekerim :( bu saate kadar ne yese kusmuş, annemden epeyce fırça yedim, evde oturup çocuğa bakmıyorsunuz, sokaklarda hasta ettiniz diye haşladı beni :(( Umarım hasta olmadan atlatıverir. Amiin...
     doğduğundan bu yana hep kusması dursun diye dua ettik Allah a, ama sonu gelmedi bir türlü bu illetin. Tam olarak pütürlüyede geçemedik malesef, tabi ufak tefek ilerlemeler yok değil ama 2 ay sonra kreşe başlayacak bir çocuk için bu ilerleme hiçbirşey sayılmaz. Sanırım kreşte epeyce aç kalacak ve kusa kusa arkadaşlarına bakarak öğrenicek yemek yemeyi. Malesef bu aşamada baya kilo kaybıda olacak ama bunuda göze almak gerekiyor. Tabi Ağustos ayında izin aldığımızda bu konu üzerine özellikle eğilmek istiyoruz babasıyla.
     Maşallah çiş-kaka olayını hallettik sayıyorum, birde pütürlüye geçiş yaparsak herşey mükemmel olucak inşallah :)
     Az önce annem aradı, annemin heryeri ağrıyormuş; romatizma, kireçlenme ve bel fıtığı ortaya karışık her yerleri...kuzu anneannesine üzüldüğünden ağrıyan yerlerini okşuyormuş, dedesini odasından zorla getirip anneannesine kremle masaj yaptırmış. 'sen ücülme anneannecim, iyi olucaksın' diyormuş.

2 yorum:

ilknur malcı dedi ki...

canım geçmiş olsun.çiş-kaka olayında çok iyi gidiyorsunuz.
öpüyorum.

lovehouse dedi ki...

sağol ablası, şimdilik iyi gidiyor :) bizde öperiz :)