15 Ekim 2010 Cuma

Hafta Sonu Gün Yaptık :)

Evet annende gün hanımı oldu sonunda,topladım iş arkadaşlarımı bir güzel eğlendik,yedik içtik,fal baktık.
Havalar iyice soğuduğundan giyinip kuşanıp gezmeler gittik, bu hafta genelde sana alışveriş için çıktık,geçen kışın giysilerinden üzerine pek uyan yok,hep yeni yeni ciciler aldık sana ama çizmeni bir türlü bulamıyoruz. Beğendiğim çizmelerin numaraları hiçbiryerde kalmamış,herkes bizden önce davranmış valla,gez gez öldük...
Bu soğukta ev halide eğlenceli oluyor,sen sürekli 'park' diyorsun,bizde seni ve kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz,evde boğuşup sevişiyoruz hepberaber :)
Geçen sene odanda sabaha kadar ısıtıcı yaktık üşüme diye. Akşam 11 de kaloriferler kapatılıyor,bu nedenlede ev buz gibi oluyor,üzerini de mümkün değil kapattırmıyorsun. Bu senede bu işe bir çare bulalım dedik; gittik Panço dan tulum aldık sana,ayaksız olanlardan,yarı pamuklu,yarı elyafmış. Denedik, sabaha ter içindeydin ama zaten böyle olurmuş dediler ve halen giydiriyorum. İlk zaman alışamadın üzerindeki kalın tuluma ama şimdi alıştın şükür ki.Çokta yakıştı kızıma :)

Bu arada kendi saçlarımı Türk Kahvesine boyatıp,seninkileride kendi ellerimle kestim. Küt saçlı oldun, çokta yakıştı sana...uyyyy kuzucuğum benim :)
Derya teyzene geçmiş olsun dileklerimizi yolluyoruz,küçük bir operasyon geçirmiş bugün :)

Hiç yorum yok: