15 Ekim 2010 Cuma

Tuvalet Eğitimi ve Pütürlü Yemek Yiyebilme Alıştırmaları Haftası;

(SÜMELA MANASTIRININ SON BASAMAKLARI)
NOT: Yayınladığım resimlerin konularla alakası hiiiiç yok,sadece özlemişim memleketimi :)
***Önümüzdeki hafta 5 gün izin aldım, hafta sonuyla birlikte eder 9 gün. 9 günün hem pütürlüye alıştırma hemde Tuvalet eğitimi için yeterli olmadığını düşünüyorum ama kış mevsimi başlangıç için biçilmiş kaftan bence. Nedenine gelince; yaz boyunca sokaktan eve giremiyoruz, izinli günleride sıcak günlerde evde geçirmeyiz asla,muhakkak yol yapalım deyip başka bir şehre geziye gideriz. E böyle oluncada evde dizini kırıp oturma zamanı kışa kalıyor. Hadi bismillah deyip başlıyacağım, Allah yardımcımız olsun.(AMİİİİN)
Hem pütürlü yemek yeme aşamasını,hemde tuvalet eğitimi çalışmalarımızı gün gün yazıcam,belki birilerinin işine yarar,neler yapıp başarılı olmamışım,neler yapınca işler yolunda gitmiş :) bakalım ne olucek.

                                                          (SÜMELA MANASTIRI YOKUŞU)
*Artık şakır şakır konuşuyorsun,3 kelimeli cümlelere geçtik bayadır. Ençokta 'göüşüüz'(görüşürüz) deyişini seviyorum.
                                                           (KADIRGA YAYLASI)
*Hala pırt yapınca elini ağzına götürüp,utangaç ve gülümseyen yüzünle ''aaaaa,anne poto pıt'' diyorsun. Beraber gülüşüyoruz.
                                                       (UZUN GÖL)
*Lazımlık ve klozet adaptörünü kullanmayı reddediyorsun. 3 tane alıştırma külodun var, bir o kadar daha alırsam kış günü yeter mi bilmem. Henüz Tuv. eğitimine başlamadım ama cesaret edebilirsem önümüzdeki hafta başlıyacağım.hayırlısı...Tracy Hogg& Melinda Blau'nun 'bebek bakım sorunlarına mucize çözümler' kitabını ele almam lazım,eminim bunada harika bir çözüm ve yollarını bulmuştur Tracy :)
                                               (YENİ CAMİ KÖYÜ-BABAMIN KÖYÜ)
*Havalar çok soğudu ama sen bunun farkında olmadığından hala park diyorsun ve evde seni oyalamak çoook zor birtanem,sende haklısın :)
                                     DOĞDUĞUM EV (EVDEN SADECE ARKAMDA GÖRÜLEN TAŞ DUVARLAR KALMIŞ MALESEF)-YENİ CAMİ KÖYÜ-TRABZON
*Resim yapmayı öğrendin (defteri karalıyorsun) 'anne sesim' diyorsun habire,kalemleri alıp karalıyorsun defteri.Sanırım bu hoşuna gidiyor :)
*Evde bilgisayar başına kesinlikle geçemiyorum ama iş yerinde benim N.'m var,onsuz yapamıyorum,sürekli bakmazsam içim rahat etmiyor,ordaki arkadaşlarımıda çoook seviyorum,seninle ilgili herşeyi sorabiliyorum...harikasınız N. Anneleri :)

3 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

ula senın bızım memlekette ne işin var daaa :)
hemserım ben de giresun-göreleliyim.Çanakçı köyünden.
Kadırga yaylasını okuyunca horon edesim geldi =)
Ahhh karadeniz.Var mı böyle memleket =)

lovehouse dedi ki...

memnun oldum mine,evet memleketimiz çok ama çok güzel ama herkesin memleketi kendine güzel değil mi? :)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Orası öyle ... Eşim trakyalı.'na göre de orası cennet !
Bu arada kolay gelsin çiş eğitimleri.Seninkinde de laz inadı var galiba.Bilerek salıyor üstüne :) Alışıyorlar ama sabır gerekıyor maalesef !